A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK) is feliratkozott a Soros-listára, a májusi választáson a bevándorláspárti erők oldalán akarnak bejutni az Európai Parlamentbe (EP).

A Fidesz reagált Dobrev Klára EP-listás első helyére

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke és EP-képviselője bejelentette: Dobrev Klára vezeti a pártjuk EP-listáját.

A Fidesz közleményében kiemelték, a májusi választáson

a DK a bevándorláspárti erők oldalán akar bejutni az Európai Parlamentbe, hogy ott továbbra is segítse a bevándorlást fokozó brüsszeli terveket.

A DK jelenlegi EP-képviselői – Niedermüller Péter és Molnár Csaba – mindezt eddig is aktívan tették.

Közölték továbbá: Magyarországnak olyan képviselőkre van szüksége, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszelt Magyarországon.

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
A fütyesz részéről beszarás minősített esete állt be...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Én is röhögök mert ha a zselés hajú meg a Réparobi meglátja, megint ina-szakadva rohannak előle, nehogy pofa pirulva meg kelljen hallgatni a gyenge nőt. Csak a parlamentben olyan bátrak, hogy mocskolják a nőket, mint a cigányok, bandában.
advocat
És ki a franc kérdezte ezügyben a Fideszt? Vagy ők az "illetékes elvtárs"-ak?
advocat
Azért szóljanak a DK-nak, hogy névsorban is a doktor nagybetűvel írandó. Közlönm, hogy a magyar helyesírás szabályai (12. kiadás) 151-es pontja alapján. Nem kellene MSZP-sedni! Mármint helyesírásilag. Sem.
durbincs
A Veres rúzsos parókás ? kiment a divatból mint a rég nem-jóképű párja ?
Eriksson
@cikicakk55: február 24., 22:39
Te komolyan azt hiszed, hogy ha Orbánt valaki kinyírná, akkor változna a rendszer? Megnyugtatlak, nem változna. Az sokkal szilárdabb alapokon nyugszik. Ha a m.elnököt valami érné, rögtön teremne a helyébe másik, és minden menne tovább.
A rendszer nem egy emberre épül, ő csak az arcát adja. Lehet őt átkozni, gyűlölni, egy bokszzsák sok minden kibír. De valójában a szürke eminenciások viszik az ügyeket, különböző társadalmi csoportok elvárásai szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok