Kormányközi megállapodás alapján Moszkvából Budapestre teszi át székhelyét a Nemzetközi Beruházási Bank (International Investment Bank). A nem lakossági pénzintézet székházát és elnöki rezidenciáját a magyar állam bérli vagy veszi meg, azt az orosz fél választja ki. Az épületbe rendőr sem léphet be, adó- és járulékmentességet, külföldi alkalmazottai, vendégei korlátlan beutazási, sőt diplomáciai mentességet élveznek A kormány indoklása szerint a székhelyalapítás erősíteni fogja az ország és Budapest „nemzetközi pénzügyi központ”-jellegét.

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
halleluja! Éljen az örök és megbonthatatlan Putyin - Orbán barátság!
Mi meg megint próbáljuk túlélni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a retardált dagadt törpe tövig benyal Putyin elvtársának! =))
Nessy
halleluja! Éljen az örök és megbonthatatlan Putyin - Orbán barátság!
Mi meg megint próbáljuk túlélni!
Nessy
@RonaGyuri: Hogy is van ez a " A törvények mindenkire vonatkoznak! Ha Magyarországra jössz, tartsd be a törvényeket" és egyéb szép lózungok?
RonaGyuri
@Nessy: bocs de ez a dolognak csak az egyik fele, van még a Fideszeseket más fából faragták így rájuk más törvények vonatkoznak, s ez tranzitív, azaz vonatkozik az ő barátaikra is! =))
kereső
Az oroszok már a hálószobában vannak, nem a konyhában. Most nem katyusák árnyékában fogjuk élni az életünket, hanem kémek,maffiózók-és bérgyilkosok árnyékában. És elmondhatjuk orbánnak: "árulók lettünk, a legpocsékabb nemzet!"...
Eladott Ország
CEU-t cserélünk ruszki bankra . Így majd még könnyebb lesz a költségvetési csalások tömkelegével ellopott eurómilliárdokat tisztára mosni. Mikor is lesz a "ruszkik, haza!" 30.évfordulója? Kónya Imre azt is elápolgathatná pár milliókért, nem csak a rendszerváltás (hahaha) évfordulóját. uploads.disquscdn.com/images/9f8d49b8b17fffd377596bb6272d0f40575a8f502dc07d48d7880eca3bf49b5b.jpg?w=600&h=377
uploads.disquscdn.com/images/9489248a4d6db51cd90cb8317ba442c6a411de03ed58feefc1508c5600ae3021.png?w=600&h=402
kamazuka
Mit is mondott a narrátor az elhangzó videóban?

Megfelel a bécsi egyezménynek.

Kérdés!
Eleddíg,hány pénzintézet került úgy be az országba,akár az unióból is, mely adómentességet élvez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.