Illetéktelen személyeket szobáztatott a Wittinghof Tamás budaörsi polgármester baráti köre által irányított Manifeszt Egyesület a város központjában fekvő régi posta épületében, az önkormányzati ingatlan törvénysértő és ingyenes használatára egy különös nyomozás végén derült fény. Kapitány Gábor, a KDNP budaörsi elnöke, az önkormányzat pénzügyi bizottságának külsős tagja feljelentést tett az ügyben, hiszen a rendőrség segítségével arra a következtetésre jutott, hogy a liberális polgármester haveri köre már évek óta használhatja ingyenesen, a rezsiköltségeket sem kifizetve a korábban a postások elszállásolására kialakított épületet, amelynek több rendezvényterme is van. A kereszténydemokrata politikus szerint nem először fordul elő, hogy a liberális polgármester sajátjaként bánik a város vagyonával. 2019 januárjában tett feljelentést a Budaörsi Járási Ügyészégen Kapitány Gábor, a KDNP budaörsi elnöke, s egyben a helyi önkormányzat Pénzügyi Bizottságának külsős tagja azzal az...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ezt a hirt, nagyon fenntartással kell kezelni- no nem halfarok miatt, hanem a prostisrácok miatt. Lehet,hogy a polgi még nem is tud róla, majd a rendőrség ezután lép, hogy ők megirták- a megrendelést!, ami a fidesztől érkezett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Mi ahhoz képest, hogy a KALÓZOK már "elkommunizálták/ják" a világörökség részét is, létrehozva a NEMZETI VAGYONKEZELŐT:
.
---- A NER főutcája lett az Andrássy, bevásároltak a főoligarchák a világörökségbe
.
24.hu/belfold/2018/09/13/andrassy-ut-tiborcz-meszaros-csanyi-garancsi/
.
A VÁRBELIEK is reszkethetnek, mert MEGFÁJDÚLT a műfoguk a haramiácsKÁKNAK arra is!

.
Nessy
Érdekes, fordított esetben ez jogos, és természetes! Akkor persze nem gond az olcsó bérleti díj, az eus pénzből épült turistaház magánlakás céljára való használat és a többi "apróság"! Most az I. kerületről és a Várról ne is beszéljünk!
solidedge
Valószínű arról a bevált forgatókönyvről van szó, hogy választás előtt perbe fogják az ellenzéki politikust majd választás után kiderül hogy ártatlan. Fontos az időzítés. Ennek a folyamatnak igen jó kiegészítése, hogy kormányoldali politikusok törvénytelen cselekedeteit ki sem vizsgálják.
Nessy
@durbincs: Tudod, az "ezek" liliomos kiscserkészek a jelenlegi színtársulathoz képest!
Eladott Ország
Már kiakadni sem tudok azon, hogy a szocialista luxuskormányzást meghekkelő NER-elvtársak mekkora nagy bulibárók.
Csak röviden: adott a főváros I. kerülete, ahol Nagy Gábor Tamás, fideszes polgármester az úr. Ez az a kerület, ahol a jól bevált rogáni modell alapján a kiskirály saját hatáskörben szórja ki titokban, fillérekért, piaci ár alatt a budavári önkormányzati ingatlanokat az igazán fontos nagyembereknek. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/01/ngt.jpg
Azt sem tudom, hogy Soros Olaf vajon mit szólna ehhez a sztorihoz, de azért annak mindenképpen van valami tragikus bája, hogy a 300 forintos vizitdíj és a párszáz forintos internetadó népe ilyen ostobán-büszkén tűri az újabb és újabb családbarát pofonokat. Extrém árrés: Zsidai 23 ezerért bérli az ingatlant, amivel havi 2,6 milliót kereshet.
hvg.hu/itthon/20170808_Extrem_arres_Zsidai_23_ezerert_berli_az_ingatlant_amivel_havi_26_milliot_kereshet
kereső
Ezt a hirt, nagyon fenntartással kell kezelni- no nem halfarok miatt, hanem a prostisrácok miatt. Lehet,hogy a polgi még nem is tud róla, majd a rendőrség ezután lép, hogy ők megirták- a megrendelést!, ami a fidesztől érkezett.
Nessy
@durbincs: Nem kedvesem tény, és a tények makacs dolgok! Természetesen, ha csak a királyi médiából tájékozódsz, esetleg nem itt élsz, akkor sincs jogod "duma" jelzővel illetni a tényeket.
Macskaszem
Aztán kiderül, hogy Rogán volt a kommunizátor az ötkerben, csak az rosszul hangzott. Mindegy, a helyreigazítás olyan apróbetűs lesz, hogy senki se fogja látni.
polar450
Prosti csávük...bruhahahahaha...Wittinghof hosszú évek óta a horda szemében szálka, mert nem nyal be minden sunyi baromságot, jól vezeti a települést és nem csinált belőle hordavárat!
papa.49
Prostisrácok na ugorgyunk ))))))))))))))))
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.