Havi 55 ezer forintért bérli a 63 négyzetméteres önkormányzati lakást. A innovációs és technológiai miniszter havi 55 ezer forintért bérel egy 63 négyzetméteres önkormányzati lakást budai Várnegyedben található Táncsics Mihály utcában, derítette ki kedden a 24.hu. Palkovics az RTL Klub Híradójának az ügyről azt mondta, hogy 2013-ban, a gyerekei születése után költöztek oda, mert az anyósáék ugyanabban az épületben élnek, ezért cseréltek el egy másik bérlakást a Várban lévőre. Egy évvel később lett az Emmi felsőoktatásért felelős államtitkára.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
És ez az ócska pártkatona akarja rendbe rakni a magyar tudományos életet

A derék Palkovics elvtárs megindokolta miért jár neki havi 55 ezerért egy 63 m² -s Vári lakás

Mottó:
A híres Hofi mondat új változatban:
„mért pont én follyak, ha a másik sem folyik?”

Nos előre kell bocsátanom, hogy nem tudom elítélni azokat, akik a Várban szeretnének lakni. Magam csak a közvetlen környékre jutottam (előbb az Attika utca, majd a Hattyú), der sok időt töltöttem ott és számos barátom lakott ott.
Mostanság azonban érdekes kötődések – azaz igazság, hogy emlékeim szerint a létezőben is voltak érdekes lakás-juttatások – láznak napvilágot. Miközben gyakran hurcolnak meg embereket (na jó csak politikusokat) – gyakran okkal joggal (fia barátnőjének szerzett önkormányzati lakást) máskor inkább lejáratással (nem tudta, hogy egy politikustársa lányának elődje által adott lakást nem vett el), de különös (talán inkább jellemző)a Várnegyed sorsa. Lassan már ott tartunk, hogy csak csókosok kapnak és ráadásul bagóért. Rasi haverjaitól kezdve most eljutottunk az MTA faló Palkovicshoz.
Ez a derék párt-katona „az RTL Klub Híradójának az ügyről azt mondta, hogy 2013-ban, a gyerekei születése után költöztek oda, mert az anyósáék ugyanabban az épületben élnek, ezért cseréltek el egy másik bérlakást a Várban lévőre.”! Az meg, hogy ahhoz hogy jutott – lásd Orbánék Hatos közi lakása – mára kit érdekel!!
Az az igazság, hogy nem is igazán értem (persze megértem, hisz mégiscsak egy műveletlen paraszt-suttyó, s még nem sajátította el a kötelező pofátlansági technikát), hogy miért nem a híres Hofi mondat kifordításával válaszolt: Miért pont én ne kapnék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.