Fiala János a Civil Rádió Kelj Fel Jancsi! című műsorában fakadt ki Karácsony Gergelyre - írja a 24.hu. A műsorvezető szerint a P-s politikus vezetteFiala János a Civil Rádió Kelj Fel Jancsi! című műsorában fakadt ki Karácsony Gergelyre – írja a 24.hu. A műsorvezető szerint a P-s politikus vezette önkormányzat nem fizet a kommunikációs segítségért, és már több mint félmillió forint tartozást halmozott fel. A portál arról ír, Fiala János a Civil Rádió Kelj Fel Jancsi! című műsorában egy hallgatónak mesélt a zuglói tartozásról. Ismert, a műsorveztő betéti társasásga több önkormányzattal is szerződésben áll, amelyeknek különböző mmunikációs szolgáltatásokat nyújt. A IX. kerület például 275 ezer forintot fizet azért, hogy Fiala műsora havonta maximum 15 percben segíti az önkormányzat kommunikációját. Fiala márius 7-ei adásában azonban élő adásban fakadt ki Karácsony miatt, mivel a szintén szerződéses partner zuglói önkormányzat tetemes tartozást halmozott fel. Mint Fiala egy...

(Forrás: pestisracok.hu, durbincs által)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ha ez igaz, akkor szerintem, Fiala pénz nélkül is vállalhatja Karácsony Gergely által, az emberek tájékoztatása érdekében a szolgálatot. A kormányváltásért ennyit megtehet. A többi kerület pénze elég lesz Fiala megélhetéséhez, és a jólétéhez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@csipetke: akkor maga lepkével jár a moziba ?
durbincs
@csipetke: gyógyuljon komám mert itt más út nem létezik ? maga számára ?
csipetke
@durbincs: Igyekszem megfejteni azt a sok idióta mondatot,amit itt összeírtál,de nem találtam benne értelmet.Bár ha igyekeznél tökéletesen megtanulni magyarul,könnyebb lenne.Mostmár tuti,hogy a fidesz nem nézi hogy mit írsz,hozzászólásonként fizetnek,akármekkora baromság.Nem irigyellek,alantas kenyérkereset.Nem gondolkoztál még rajta,hogy valami hasznos munkát végezz?Most még a félhülyéket is felveszik sok helyre.
desiro
pestistricik meg a durbincs ennyi elég is.
durbincs
@csipetke: gyógyuljon komám mert itt más út nem létezik ? maga számára ?
durbincs
@desiro: látja gyogyulnia kellett vona ? de maradt csak 1 bányás Denevér-nyomi ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok