Iskolatársa és annak barátja rabolt ki egy fiatal nőt Békésen. Miután megszerezték a pénzét, a sérültet magára hagyták, elmenekültek. A rendőrök mindkét gyanúsítottat a bűncselekményről érkezett bejelentés után egy órán belül elfogták és őrizetbe vették.

Iskolatársa és annak barátja kíméletlenül megvert és kirabolt egy 21 éves nőt

Kiraboltak egy 21 éves nőt 2019. március 19-én 14 óra körül Békésen, az autóbusz-állomáson. Egyik iskolatársnője és annak élettársa mentek oda hozzá azért, hogy egy őket sértő szóbeszéd miatt kérdőre vonják. Szóváltás alakult ki közöttük, ami tettlegességig fajult. Először a földre rántották a 21 éves nőt, majd egyikük megrugdosta, közben pénzt követeltek tőle. A bántalmazott nő felállt és leült egy padra. Az iskolatársa mellé ült, élettársa pedig többször arcon ütötte, nem engedték elmenni és azzal fenyegették, hogy ha nem adja oda a pénzét, megölik. Miután megkapták a pénzt, elmentek. A kirabolt nő telefonon hívni akarta a rendőrséget, de a páros férfi tagja visszament hozzá és újra megfenyegette, ezért csak másnap délelőtt tett bejelentést. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei egy órán belül elfogták a 22 éves békési R. Máriát és 18 éves barátját. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük büntetőeljárás, mindketten őrizetben vannak.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
iskolatársak??? ja dumb-riche cimborái! =))
egyember
Csordas Sandor: Biztosan a maximumot kapják. Szóbeli dorgálást, két évre felfüggesztve. Elvégre nem aszfalt rongálók, akik félmillás kárt okoznak egy flakon festékkel.
Lepényleső
Iskola az ahová ily magas intelligencia hányadossal be lehet iratkozni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.