Felakasztotta magát hétfőn a 2018-as országgyűlési választási kampányban csengeri örökösnőként ismerté vált asszony fia – értesült több forrásból a 24.hu.

Öngyilkos lett a Kósa Lajost megkörnyékező csengeri örökösnő fia
Fotó: police.hu

A Kósa Lajost mesés svájci örökségével megbabonázó Sz. Gáborné jelenleg előzetes letartóztatásban van, fiának halálhírét az asszony ügyvédje erősítette meg a portálnak. 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságot a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Sz. Gáborné férje éppen egy évvel ezelőtt lett öngyilkos, így egy éven belül férjét és egyik gyermekét is elveszítette. A nő a tavalyi választási kampányban azzal került be a hírekbe, hogy

Kósa Lajos segítségét kérte egy 1300 milliárd forintnyi örökség megszerzéséhez. Később kiderült, másokat is átvert, és több százmillióval húzott le embereket. 

Az asszony tagadja bűnösségét.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ez az ügy egyre durvább és kósát még csak tanúként sem hajlandók kihallgatni. Nem véletlen hogy a férje és a fia is öngyilkos lett. Már ha öngyilkosság volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
Egy stróman kellett nekik az "örökösnő" személyében, hogy a hatalmas összeget legalizálják, de nem jött be a számításuk. Nem számoltak a család férfi tagjainak ellenállásával, így most veszniük kellett, mint a többi útban lévő megboldogultnak. Így van ez, ha egy országot maffiózókra bíznak.
Borsodi
Örökösnőnek jobban hinnék,mint Kósának.Érdekes,hogy ebben a családban, évente az akasztás már hobby lett.Nyugodjanak békében,és derüljön ki az igazság.Nem lenne jó olvasni,hogy anyuka begyógyszerezte magát bánatába.
bence
Hát nem érdekes ?! A fidesz uralom alatt egyre többen halnak meg eléggé furcsa módon !
Desischado
Egyre furcsább ez az ügy. _Vannak jó páran akik különös halállal haltak meg. Remélem, kiderül az igazság.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: tegnap, 13:07;Különösen, ha egy ilyen gerinctelen féreggel állnak szemben, mint Kupaklala.
evacica
Már két halott szárad Kosa lelkén! Még hány lesz? Ez a fideszes Orbáni rendszer!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.