A magyar gazdák és feldolgozók számos kihívással néznek szembe, azonban a helyzet nem reménytelen. A fogyasztókon is sok múlik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Lassan minden "kinai gagyi" lesz az ország boltjaiban.Közben a műkörmösök reszelgetik a körmeiket a mg.területalapú támogatásokból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk mindenkit, aki nem NER kompabilitis, tönkre tesz. Országos barátom a Vajdaságból nagyon finom őrölt paprikát hozott nekem. Ott még a NER keze nem nagyon matat, bár próbálkozik.
vacsi
@1magyar: Én soha nem veszek kínai árut, gagyik: a cipők, ruhák, fokhagyma, paprika, bármi, amihez hozzányulnak. Viszont akinek jó, az vegye...
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: Te, repedt agyú,szerencsétlen kretén, narancsos seggyaldosó, vérmeleg, gyerekek réme, pedofil szaros pofájú. náci félfaroknyi Sügér! Vedeljétek csak a narancsos brancsotokkal a bányalóvizeletpáleszt! Mást úgyse tudtok, undormány takony, csatornába való, büdös Kulák!,Milyen jót tenne a szétrepedt agyatoknak, ha kiállnátok együtt a napra, ami most nincs!!... na ponyt te (?), az a rettenet 30IQ-s bányatudor, akinek meg ?... A messzi Pilis-Hegységben van , Ócsa is ? Föciből csak karó ? éppen te lennél, ki osztaná megint az észt ? ... bányás-tárnás ? Picsogoként kb 1000km -ről ? Plusz 1 moslék Ajakú ? azt egyszer fürödjél már le !! de fogat is mossál, mert igen bedes, gyomorszagú leheleted ?mégtán a a bámyakecód levegője is? Igaz 10 emelet mélyben?
_3013
_30011
kereső
@papa.49: Te is tudod, hogy az efféle termelés nagyon idő-és munkaigényes.És nem elhanyagolható az energia igénye-viz,hő-ami igen költségessé teszi a termelést. És a "rezsicsökkentésnek hála" ezek a termelők a megemelt energia árakat kötelesek fizetni, amit a rezsicsökkentéssel egyidejűleg emelt meg a kormány- azaz ezzel is önmagát fényezi,miközben máséval veri a csalánt.
Mostanra meg már az a helyzet,hogy aki értene hozzá, annak nincs földje-aki meg nem ért hozzá,és csak a pizt látja annak meg van.Azt meg tömegtermelésre hasznositja, mert a fajlagos ráforditás ott a legkisebb.
papa.49
@kereső: Ezzel én is tisztában vagyok, csak mivel mostanság erre felé élünk látom azt ahogy minden megy tönkre, erodálódik az Alföld valamikori mezőgazdasága ..
Például a nejem nagyszülei öcsödiek voltak, és kertészettel foglalkoztak már a háború előtt is, Öcsöd, meg Kunszent között van egy csatorna ami a vizet biztosította vagy 500, 800 hektárnyi földre a két partján, és tudod ezt a csatornát a Kőrös szabályozásakor ásták !!!
Ugyanilyen van még a 44 főút mellett Békésszentandrásnál is meg Szarvasnál is !!!
A szomorú az hogy ezeken a földeken is olajnövényeket termelnek csupán !!!
Aztán hozzák be az országba Franciaországból a krumplit, megy Lengyelországból a hagymát !!!
Az agrár miniszter meg mindenről pofázik csak erről nem !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.