Az európai parlamenti választáson a fiatalok jövője a tét, ezért is kell támogatni Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos, a bevándorlás megállítását célzó programját – erről a Fidelitas elnöke beszélt vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Nagy kérést intézett a fiatalokhoz a Fidelitas
Fotó: Böröcz László/Facebook

Böröcz László kiemelte, európai parlamenti választásnak soha nem volt még akkora tétje, mint a mostaninak, hiszen ha az Európai Uniónak bevándorláspárti vezetői lesznek, akkor Európai "elesik", és a fiatalokra egy olyan világ vár, ahol idegenek lesznek saját szülőföldjükön.

Szerinte ezért kell támogatni a magyar kormányfő pénteken meghirdetett hétpontos programját.

Mint fogalmazott, azok a brüsszeli bevándorláspárti vezetők, akik az elmúlt években menedzselték az Európába irányuló bevándorlást, elárulták a fiatalokat. Szerinte a fiataloknak vissza kell venniük az irányítást a bevándorláspárti politikusoktól, és hangot kell adniuk annak, hogy "szeretnék megőrizni Európát az európaiaknak, Magyarországot pedig magyar országnak". A Fidelitas elnöke azt mondta, arra kér mindenkit, hogy aláírásával támogassa Orbán Viktor programját.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Istenem ! Még egy seggnyaló !
Dolgozni itt már senki nem akar ?
justhpeter
Istenem ! Még egy seggnyaló !
Dolgozni itt már senki nem akar ?
tudode
Ne reménykedjen ez a Böröcz gyerek, már minden BÁRSONY HOKEDLI elkelt!
.
Qqberci
Nem inkább O1G-t kellene megállítani?...
namihami
Biztos csak a feszült figyelem tükröződik rajtuk. És átélik a felszólaló érdekfeszítő mondandóját.
Borsodi
Igen ha a jövőd nem érdekel szavazz a fideszre. Remélem addigra kizárják őket a néppártból.Mindet el kéne zavarni az országból is,csak a bajt hozzák ránk.
Aki Én
Az európai parlamenti választáson a fiatalok jövője a tét, ezért is kell támogatni Orbán Viktor miniszterelnök cseréjét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.