Strandoláshoz még hideg van, így marad a protokoll.

Horvátországba utazik Orbán Viktor
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután a horvátországi Dubrovnikba utazik, ahol

részt vesz a nyolcadik "16+1" csúcstalálkozón, amely Közép- és Kelet-Európa, valamint Kína vezetőinek legfelsőbb szintű gazdasági együttműködési fóruma

- tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár az MTI-t.

A magyar delegáció tagja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is. A program csütörtök este a részt vevő országok díszvacsorájával kezdődik, majd pénteken üzleti fórummal, plenáris üléssel és gazdasági együttműködési megállapodások aláírásával folytatódik.

Orbán Viktor miniszterelnök külön kétoldalú megbeszélést is folytat Li Ko-csiang kínai miniszterelnökkel – közölte a sajtófőnök.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
"Orbán Viktor miniszterelnök külön kétoldalú megbeszélést is folytat Li Ko-csiang kínai miniszterelnökkel – közölte a sajtófőnök" Nincs kedve a kárpátok géniuszát felkeresni? Szóltak neki, hogy az oroszok tegyenek le Horvátországról, mert az az a Adria ne legyen muszka hídfőállás.
cikicakk55
Igazán bedobhatná valaki a tengerbe egy kicsit pancsolni. A pohos úgy sem fázik,mert a hájréteg védi.A fókák és a jegesmedvék is a zsírjuk miatt bírják a fagyokat. Azt ha már ott van,akkor búvárkodhatna is pár hónapot,vagy évet.használja ki még szabad.
namihami
Nem lehetne valahogy egy kiadós cunamit rendezni a tiszteletére?
Nem""közpénz""ből összedobjuk a felmerülő költségeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.