Biztosan emlékeznek még Sárosdi Lilla színésznőre, a hazai #metoo kampány elindítója, kirobbantójára. A színésznő 2017-ben állt ki saját történetével a nyilvánosság elé a szexuális zaklatás érzékeny és fontos témájában. Sokan érezték, hogy megalapozott és megingathatatlan véleményük van, annak ellenére, hogy soha nem derült ki, mi hogyan történt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ja, mert S. Lilla egy erkölcsös istenfélő szűzlány volt, akit a visszautasítás miatt Marton bosszúból halálbüntetéssel büntetendő bűncselekménnyel vádolt meg. Ja nem. Csak megmutatta neki a farkát. Nem tetszett, eltette. Aztán Lillácskának csak akkor jutott újra eszébe a történet, amikor középszerű, kiöregedő színésznőként újra reflektorfénybe kerülhetett vele. Előtte, amíg jöttek a krétakörhöz az állami apanázsok, érdekes mód ő és a férje is amnéziában szenvedtek. Aztán elapadt a pénz és hirtelen bevillant, hogy mi is történt 20x éve. Relativizálta és túldramatizálta az erőszakot, mert így remélt rajta nyerészkedni. Marton nem ártatlan, sőt, de Lilla sem az. Az ő "vallomása" egy performansz, ami annyira őszinte, amennyire el akarod hinni.
Eriksson
@Eladott Ország: Ez egy jó írás. Honnan van?
Nessy
Ha akkor és ott lekever egy fülest a "zaklatónak", és munkahelyet vált, valóban tiszteletre méltó lett volna! De huszon év után, mert külhonban éppen ez volt a trend, neki meg kellett egy kis rivaldafény,nem vagyok elmosva tőle.
Én csak azt nem értem, hogy "zaklatással" miért csak azokat vádolják, akik ismertek? Vagy egy kollega, esetleg műszaki dolgozó nem hír?
Eriksson
@Nessy: S. Lilla nem lett megerőszakolva a szó valódi értelmében. Marton László csak arra vette rá, hogy tartsa fogva egy darabig a micsodáját. S ő ezt megtette. Erőszak nélkül, saját önszántából.

Itt más volt a gond. Ő és Tisztelt férjura nem valami erkölcsi felindulásból döntöttek Marton vegzálásánál, hanem mert kissé mellőzöttek lettek. Ez volt a bosszújuk. Erkölcsiség szóba se jött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.