Most meg kell védeni Európát! – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Facebook-oldalára feltett videójában.

A Varsóban tartózkodó miniszterelnök elmondta, május elsején munkával telik az ünnepe.

A kormányfő azoknak az országoknak a találkozóján vesz részt, amelyek 15 éve csatlakoztak az Európai Unióhoz.

Orbán Viktor azt mondta, úgy látják, hogy a közép-európai országok – az állampolgárok nagyon kemény munkájának köszönhetően – kihasználták az uniós tagságban rejlő lehetőségeket.

"Ezt akarjuk tenni a jövőben is" – fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve: ehhez azonban most meg kell védeni Európát, benne a nemzeti és keresztény kultúrát.

Orbán: most meg kell védeni Európát! – videó

Orbán Viktor miniszterelnököt fogadja Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök az Európai Unióhoz 2004-ben csatlakozott országok, valamint az azóta belépett Románia, Bulgária és Horvátország varsói csúcstalálkozóján 2019. május 1-jén. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Olyan vezetőket kell választanunk, akik nem engedik, hogy Európába betelepítések történjenek, hogy Európa bevándorlók kontinense legyen – szögezte le a kormányfő, kiemelve:

a bevándorláspárti politikusokat ki kell szavazni, a bevándorlás ellenes politikusokat pedig be kell vinni Brüsszelbe.

Ez a következő hetek feladata – jelentette ki Orbán Viktor, aki üzenetét most is azzal zárta, hogy

hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Forrás: MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Pont az ilyen idióta barmok vitték Európát háborúba, mint az orbánfélék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
En ugy látom itt csak az orbán klán és a slepp profitál az uniós tagsagunkbol. A magyarság elszegenyedik, a középosztály szinte eltűnt. Aki teheti külföldre húz, már közel 1 millióan. Az egészségügy és az oktatás romokban. Az országban semmi nem épült szinte kivéve jó néhány értelmetlen stadiont.
Mára orbán a világ leggazdagabb embere, igaz a vagyonát stromanjaival kezelteti.
Döbbenetes hogy a magyarok jó része ezt nem látja, vagy nem akarja látni és hatalomban hagyják ezt a beteg embert.
Előbb utóbb de az a sors vár ránk is mint Venezuelara
lusta
@Yoda69: Sajnos mások ezt nem látják. Akkó szakéertsük meg egy hangyányit. A Soros-bérenc felcsúti kis zsebcézár büszkélksdik, hogy Varsóba megy. Na kérem szépen a lengyelek nem győzik isteníteni az Uniót. A kereskedelmi médiák versenyt futnak a közszolgálati médiákkal a nagy hozsannázással. A KE Duda és a ME Morawiecki nem győzik dicsőíteni az elmút 15 évet. Minden fórumon. A televízióban, rádióban ünnepi köszöntőt mondanak. Persze a nehézséget is megemlítik, de a hangsúly a pozitívumokra helyeződik. Persze az egybites 300 forintos budiforradalmár nem hajlandó semmilyen más hírt befogadni. Pedig lenne mit.
Vegyünk egy elég kézzelfogható tényt. 2004-ben kis hazánkban volt 670 km autópálya. 2010-ben 1290 km, ami 620 km növekedést jelent 6 év alatt. 2019-ben van 1530 km autópályánk, ami 9 év alatt 240 km növekedés. Lehet tapsikolni.
Ha már úgy is Lengyelországban van, akkor nézzük meg, ő is megnézheti, hogy is ment náluk az autópálya és a gyorsforgalmi út építése. 2004-ben 484 km autópályájuk volt, jelenleg 1700 km. Közben a lengyelek a gyorsforgalmi 2x2 sávos úthálózatukat is fejlesztették. 2004-ben 174 km volt, míg most van nekik olyan 2050 km. Igaz stadion építésben nagyon lemaradtak tőlünk.
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te, szaros pofájú, narancsos seggnyaldosó Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányát ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felébukkan egy kugli fejű narancsos, közelben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szivedet," Hisz neked az úgyis MINEK?
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te, szaros pofájú, narancsos seggnyaldosó Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányákat ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az a narancsos adóhatoság lecsap Rátok visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felbukkan egy kugli fejű narancsos, közeledben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szívedet, Hisz neked az úgyis MINEK? úgyis csak egy szarkupaclakó féreg vagy!!!
tulipan
Ejnye, Te @durbincs: Te, szaros pofájú, narancsos seggnyaldosó, senkiházi, kretén Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányákat ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az a narancsos adóhatoság lecsap visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felbukkan egy kugli fejű narancsos, közeledben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szívedet, Hisz neked az úgyis MINEK? úgyis csak egy szarkupaclakó névtelen féreg vagy!!!
kokopelli
@csak úgy...: ..a szülei ikrek lehettek "Sziám"-ból! Mindkettőre egy-két gramm agyvelő jutott ?! A
tekervényekkel nála a természet nem sokat babrált! Lásd, az ismétlést ami nála a tudás "mostohaanyja"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.