Ahogy azt korábban megírtuk egy nyírcsászári házaspár vesztette életét abban a balesetben, amely április 26-án történt az M3-as autópálya kisasszonytéri pihenőjében. Velük utazott kisfiuk is, aki csodával határos módon túlélte a hatalmas ütközést. A gyermek ideiglenes gyámja jelenleg a nagymama, de hosszú távon nővére szeretné nevelni kisöccsét.

Az apa nagy sebességgel, fékezés nélkül hajtott egy parkoló autóbusznak. A szülők meghalt, az autó hátsó ülésében utazó gyermek megsérült. A négyéves kisfiú most nagyszüleinél él, de a nővére neveli majd fel.

21 éves nővére neveli fel azt az elárvult kisfiút, akinek szülei meghaltak a kisasszonytéri pihenőben

Fotó: police.hu

A család esküvőre tartott a baleset idején, az anyuka előző házasságából született két nagylány az apjukkal indult volna utánuk

– íjra a borsonline.hu.

A kisfiú idősebb, 21 éves nővére már három éve elment otthonról de a tragédia után hazaköltözött a nagyszülőkhöz, ahol együtt nevelik a kisfiút. A néhány utcára lévő otthonukba a felújítás után mennek majd vissza.

A pszichológus javaslatára csak a napokban mondtam el neki, hogy „anyáék már elmentek az angyalkákkal”. Nagyon sírt szegény. Aztán megbeszéltük, hogyan fogunk tovább élni. Megnyugtattam, hogy sokat nyírunk majd füvet. Imádja a kerti munkákat, minden feladatból örömmel kiveszi a részét

– me­sélte a Borsnak az idősebb testvér.

Hozzátette:

a 16 éves lánytestvérük a tanulással próbálja elterelni a gondolatait.

Forrás: Bors

Címlapi kép: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nagyon megható, hogy vállalja a kisöccse felnevelését. Igazi szerető testvér. Sok sikert kívánok nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.