Lázár János Facebook-oldalán jelent meg egy lendületes zenei aláfestésű videó, amelyen érdeklődő fiatalokkal beszélget Szájer József egy pogácsával és dizájnosan tálalt mogyoróval terített asztalnál. A fiatalok többek között megtudhatták, hogy Németországban cenzúra van, „nem lehet egy csomó mindent elmondani a bevándorlás kapcsán mert kicenzúrázzák”, és „aki nem az ő szájuk íze szerint beszél, azt kicsinálja a média”. Ő viszont küzd a németek sajtószabadságáért is.

(Forrás: hvg.hu, Északi által)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fidesz a saját honfitársai ellen küzd a kezdetek kezdetétől. Hogy Soros Györgynek vagy Brüsszelnek kereszteli el az éppen aktuális ellenséget, netán simán liberális hazaárulónak kiáltja ki, az részletkérdés. A fidesz ellensége a magyar szavazók tömege. Mindazok, akik nem rájuk voksolnak. Az ellenségük a munkavállaló, ha szót mer emelni a méltatlan körülmények miatt, az ellenségeik a hajléktalanok, a munkanélküliek, a rokkantak, a betegek. És persze azok a közéleti szereplők, publicisták, újságírók, akik nem a párt nagyszerűségéről hozsannáznak, hanem megírják, kimondják a valóságot akkor is, ha az nem azonos a fideszes propagandával.Szájer József, a fidesz EP-frakciójának mechanikus gombnyomogatás ügyében eligazítást nyújtó örök főmunkatársa annyira megutálta az európai politikát, annyire elege lett belőle (értsd: az európai politika olyannyira megviselte az idegeit), hogy muszáj neki még egy mandátumot vállalnia. Azaz feláldozza magát, mert térden állva könyörögtek neki, hogy maradjon. Nem a közel 9000 eurós bruttó alapfizetés, nem az ilyen olyan amolyan költségtérítések, hanem a felelősségérzet győzte meg arról, hogy megerőszakolja a nem létező saját akaratát. Mert a vágyait (remélem, soha nem kerül sor arra, hogy valaki részletesebben érdeklődjön a vágyairól) Teréz anyaként alárendeli ő a közösség érdekének.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Lehet kérdezni Jocikától: https://kuruc.info/galeriaN/kozelet/szajer.jp...
Szájer telefonja tehát: +32-473-73-84-54
CsipkeRózsa
@simmering73: Kampány van, neki is ki kell vennie a részét belőle.
Nessy
Mondja Szájer NERtárs, nem lenne kedve a honi cenzúra és kamu hírek ellen is küzdeni egy hangyafülnyit? Vagy más szemében a gerendát...?
Nessy
@Nessy: Bocs! Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát!
csak úgy....
ha a te tündéd lenne a nejem,akkor én is mindent elkövetnék,hogy a következö ciklust brüsszelbe és nem otthon,vele...
brüsszelben még a legények is szöbbek.
Eladott Ország
Orbán árnyékában nem csak önálló gondolatokkal felvértezett humanoidok nincsenek, de a közös érdek sem jelent mást, mint az egyszemélyes pártállamvezetés akaratát. Pontosan az ilyen önfeláldozó, a gerincüktől régen megszabadult egyedek hajtják az ország rozsdás biciklijét bele a szakadékba. Akiknek állandó gyomorrontásuk van a hanyatló nyugati levegőtől, nem győzik a mérgező nyálukat szétkenegetni a naponta eltemetett brüsszeli világon és annak elviselhetetlenségén, ugyanakkor olyan szinten megkerülhetetlennek is képzelik magukat, mintha nélkülük nem lenne holnap. A másik lehetséges olvasat az, hogy a maffiába való bekerülésnél csak az onnan való szabadulás a nagyobb próbatétel egy mezei Orbán-alattvalónak. A jól bejáratott beszélő öltönyöket, a lojális fegyverhordozókat, a kifogástalan hasbeszélésre, szalutálásra, bokacsattogtatásra minden körülmények között hajlandó elvtársakat bizony muszáj megtartania a keresztapának, mert egyre nagyobb a hiány belőlük. Mármint az olyanokból, akiknek kettőnél több működő agysejtje is van. A közös kollégiumi lábszagban szocializálódott Szájer pontosan egy ilyen figura. Szellemileg nem annyira fapados, mint mondjuk Deutsch (a lojalitásához mondjuk annak sem fér kétség, de mégiscsak egy évtizedbe telt, ameddig képes volt leállamvizsgázni), és noha bármikor képes ő is hülyét csinálni magából ,például egy besúgókkal, ügynökökkel kitapétázott kelet-európai kisállami párt színeiben rezzenéstelen pofával kommunistázza a brüsszelitákat, de ha óbégatni kell Brüsszelben ,ezt ők nemzeti érdekvédelemnek csúfolják, akkor inkább egy Szájer hörögjön a legmagasabb polcról, mint egy Deutsch. Nem nagyon férhet kétség ahhoz, hogy egy fél ország igen hálás Szájer Józsinak, a Bölcsek Tanácsa magyar kiadása oszlopos tagjának – aki nem csupán olyan szép, mint Novák Katalin, de pláne olyan okos is – ezért a hatalmas áldozatért. https://uploads.disquscdn.com/images/9da71bce...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.