A volt miniszterelnök azt mondja, ő marad a DK vezetője, Dobrev Klára a következő öt évben bizonyíthatja, hogy nemcsak megnyerő személyiség, de jó politikus is. Érez-e elégtételt, melyik EP-frakcióba ül és újranyitná-e az ellenzék budapesti megállapodását? Interjú.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Van Magyarországon - nagyon eltérően más, józanabb országoktól - egy megrögzött sztereotípia, mégpedig az igazság, tények semmibevétele, és az un. városi legendák elfogadása tényként !

A volt miniszterelnök úr megítélése IS - távol mind az MSZP korábbi hatalomra jutásának vezérlésétől ( mind 2002, mind 2006-választásánál, ahol ( és a korábbi választások során IS ) a jelenleg regnáló párt győzelmét sulykolták a ' hozzáértő ' szervezetek ), mind a kormányokban betöltött szerepe, és tevékenykedése érdemben nem, csak a galád irigyeinek ( sok ilyen van minden oldalon ) véleménye alapján terjed !

Szemben a jelenleg regnáló ügyetlenkedéseivel, melynek során az ország lejtőre kerülése egyre gyorsuló ütemben érzékelhető, és hívei mégsem veszik észre ezeket a súlyos hibákat.

Ha értelmesen vetjük össze e két vezető tevékenységét - a körülményei tükrében -, akkor mindaz az irigy politikusok által sugallt ellenérzés, mely a tényekkel nincs megalapozva ( ilyen nem ismert, csak a rágalmak sokasága... ), akkor világossá válik a politikai munkájuk igazi sikere !

Le kellene vetnünk azt az átkot, mely manapság jellemzi hazánkat, hogy a véleményünket üres szóbeszédek alapján alakítjuk ki !
Eriksson
Körvonalazódni látszik a két párt rendszer. Újra ott tartunk mint 2002-ben. Orbán és Gyurcsány.

Miért érzem úgy, hogy Gy. saját magának köszöni Dobrev sikerét ahelyett, hogy kezét-lábát csókolná hálából ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.