Gyurcsány Ferenc az európai parlamenti választások után átvette a hatalmat az ellenzéki pártok felett - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője a Bayer-show-ban. Kocsis Máté azt mondta: a kormánypártok ugyanakkor növelték támogatottságukat és a rájuk szavazók számát is. A politikus arról is beszélt: az ellenzék főpolgármesteri székért való versengése nem Budapestről és az emberekről, hanem a belső viszonyaikról szól. Kocsis Máté hangsúlyozta: míg Gyurcsány itthon, addig felesége, Dobrev Klára a DK EP-képviselőjeként Brüsszelben gyakorol hatást az ellenzéki pártokra. Az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje is egy azok közül, akik arra használják a városvezetői széket, hogy saját karrierjüket építsék. Karácsony Gergely jelenleg a zuglói polgármesteri teendőit sem tudja ellátni, ezért döntött úgy a Demokratikus Koalíció, hogy végül nem őt támogatja az őszi választáson. Kocsis Máté hozzátette, ez a versengés nem az emberekről és Budapestről, hanem az ellenzék belső viszonyairól szól.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Húúúú! Máté!!! És ez mind igaz, vagy csak a Pravdától, vag a Krokogyiltól kaptad?:-)))
silber13
Húúúú! Máté!!! És ez mind igaz, vagy csak a Pravdától, vag a Krokogyiltól kaptad?:-)))
Commenter
Málé erre mind magától jött rá? Hát kki más, mint Gyurcsány?
Nessy
@Commenter: No fene! Gyurcsány átvette a stafétabotot Sorostól, és Brüsszeltől?
Mit meg nem tud az ember, egy kánikulai napon!
tudode
Úgy tűnik Kocsis Mátéval végezteti erl a piszkos melót a gerincbajos KISZ titkár, hasonlóan az egyik kérdező napján, vagy hogy a bánatba hívják, amikor ŐFÉLESÉGE előadja cinikusan a 2010 előtti baromkodását,
.
----- Kocsis Máté keményen beolvas Gyurcsány Ferencnek - ECHO TV
.
www.youtube.com/watch?v=9NwHllYtfYw&t=15s
.
Szentségtörés az, hogy EZEK a csicskák tetszelegnek a cinkelt kártyásnak az ORSZÁG IMAHÁZÁBAN!
.
Kár ezekért a fiatalokért, hogy eladták a tisztességüket annak, akiről Simicska a G-nap körül elmondta, hogy a néphülyítés csupán a hatalomszerzés eszköze a hatalom oltárán feláldozva mindenkit Sorostól, Simicskán, Navracsicson át, ki tudja még ki lesz a soron!
Commenter
@Nessy: nem átvette. Az egész ellenzék soros ügynök. A kivételt a szétdúlt Jobbik képezte amelyik Simicska ügynök volt még Vona vezetésével.
Clavigo
"Nem vagyok buzi máté"...Neked mi a f@sz közöd van ehhez ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.