Vitát tartanak épp a nyolcadik kerületi Vasas Szakszervezeti szövetségben a budapesti ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztás indulói: az MSZP-Párbeszéd jelöltje, Karácsony Gergely, a DK által felkért Kálmán Olga és a Momentum által indított Kerpel-Fronius Gábor.

Az előválasztás résztvevői hármuk közül választják ki azt a jelöltet, aki mögé beáll az ellenzék.

A vitát az Index közvetíti élőben:

A telt házzal zajló vitát a Partizán szervezte meg a Vasas Szakszervezeti Szövetség VIII. kerületi székházában, ahol a közönség papírlapokkal legyezve próbálta hűteni magát – közölte a 24.hu.

Minden jelölt vállalást tett arra, hogy elvégzik ötéves ciklusuk alatt a közintézmények akadálymentesítését, ismét bevezetnek rezsitámogatást, és kerékpárutat alakítanak ki a Nagykörúton. A 24.hu cikke szerint külön vitafordulóban foglalkoztak azzal, hogyan növelnék a budapestiek részvételét a közügyekben, és hogyan növelnék az átláthatóságot.

Forrás: Index, 24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ambivalens érzései vannak a gondolkodó embernek

Az az igazság, hogy igazából valóban túlsúly van a nem kormányzati médiában, ha nem is igazán liberális, hanem olyan szadeszos

Az igazság szerint a világon mindennek a legfontosabb minősítése az általa kibocsátott legócskább selejt. Ennek alapján is elég egyértelmű, hogy a hazai liberálisnak nevezett gyülekezet mit ártott, hisz Orbán egyértelműen az ő produktumuk. De talán ennél is keményebb tettük az a mentalitás. Tesznek nagy ívben mindenféle magasztos vagy kevésbé az célra. Csak az a fontos, hogy mindenki jól kifikázza magát a többieken. Nos a többé kevésbé nem Orbán-nyalonc média most is ilyen.
Ennek egy eklatáns példája a főpolgiskodni vágyókkal kapcsolatos kommunikációjuk. Bár az igazat megvallva én sokkal inkább szarkeverésnek nevezném.
Péntek este a nyolcadik kerületi Vasas Szakszervezeti szövetségben vitázott három főpolgármester-jelölt. A színvonal az nem volt túl nagy, amit a meleg sem indokolt, de nem volt meglepő. Ahogy az erről beszámoló derék fírkászok erőteljes kritikája sem.
Nem, nem azt várnám tőlük, hogy a kormánysajtó nyaloncságát majmolják, de legalább a rosszindulatú fikázást visszafoghatnák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.