A május 29-i tragédia óta most először hajózott a Hableányt elsüllyesztő Viking Sigyn szállodahajó a Duna budapesti szakaszára – derül ki a Vessel Finder hajókövető oldalról.

Visszatért Budapestre a Hableány katasztrófáját okozó szállodahajó

A Vessel Finder szerint a szállodahajó az Erzsébet híd és a Szabadság híd között a pesti oldalon kötött ki.

(napi.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Cseke Csilla, archív

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A hajó kiemelése viszont nem történt meg, a rendőrség szerint erre nem volt szükség, mert a felszíni sérüléseket a helyszíni szemle során rögzítették." Amikor Szabó Tímea PM-es képviselő – teljesen jogosan – számon kérte Orbánt a Hableány tragédia kapcsán arról: miért falaz a lányának, Ráhelnek és Rogán Antalnak, akik anyagilag közvetlenül érdekeltek a túlzsúfolt dunai hajózásban, így felelősek 28 ember haláláért. Miért maszatolnak el bűnjeleket; miért tűnt el a Viking kapitányának telefonjáról több adat; miért festették át és engedték el az országból a nagy hajót? Miért van szabadlábon a kapitány? …akkor most hirtelen gyászolják a 28 elhunyt dél-koreai turistát. Eddig olyan nagyon nem jutott eszükbe. Szegény Orbán annyira zokon vette, hogy neki kérdésekre kellene válaszolnia, hogy inkább könnyfakasztóan annyit mondott. „Harminc éve teljesítek szolgálatot itt, a magyar Országgyűlésben, de ennél ízléstelenebb hozzászólást még egyszer sem hallottam.” Hallgat. Pedig néhány Mátyás király-kódex megtelne abból, amit ezek művelnek a parlamentáris demokrácia jegyében kilenc éve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Elkezdődött a szerecsenmosdatás. Dr. Magyar most felkötheti a gatyáját, merta friss rendőrségi jelentés szerint a Hableány ott sem lehetett volna...ráadásul nagyon lassan ment(úszott, haladt) alig több, mint 3km/óra sebességgel, miközben 6 km az elvárt...

Az az érzésem ráhúzzák a halott magyar kapitányra a baleset okozását...

és ez csak a kezdet.
papa.49
@jesz: Ezt írtam vagy egy hete a Hableány kapitányát fogják kihozni hibásnak, mert védekezni se tud már, és nehogy a tonyó, meg a rühelke részedése csökkenjen !!!
Bízom benne, hogy Dél-Korea nemzetközi bírósághoz fordul, és csak megfingatják a tonyoékat !!!
Egyébként semmilyen közlekedésben nincs olyan kitétel, hogy ,,A LASSAN HALADÓT LE KELL GÁZOLNI,, EZ CSAK A CSUTITETŰ HIBBANT AGYÁBAN JELENHETETT MEG !!!
Commenter
@papa.49: Te Jó Ég, többen is írták itt, hogy talán nem is baleset volt. Te is. A hajó elengedése, a kapitány állítólagos állapota könyvtárakat mond el. A csutinak Ukrajna is falaz egyelőre. Jurij C. már valószínűleg új személyiséget kaphatott, ha Gruevszkit mentjük, Jurij C miért ne lehetne itt más néven? A lassan haladót lassan kell követni vagy ki kell kerülni, de nem ledózerolni, mert a Viking kapitánya szó szerint ezt tette az esélytelen kis sétahajóval. Olyan ez mint semjén szarvasvadászata, hiába perelt a svéd állam és a gazda is nem lett belőle semmi. Remélem a Dél-koreaiak kitartóbbak lesznek!
jesz
@papa.49: Dél-Korea reakciójából sok minden kiderül...hacsak nem titkosan kezelik az egészet, még a kártérítésüket is...a magyar áldozatoknak meg fityisz...még akkor is, ha Dr. Magyar viszi az ügyet..tudod...pont úgy, mint a létrás birkapásztorát.
papa.49
@jesz: Én is bízom a ügyvéd úrban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.