Azzal, hogy valaki Fidesz-ellenes nem lehet választást nyerni – mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

A köztévé elemzője szerint Orbán-ellenességgel nem lehet választást nyerni
Fotó: Youtube

Az elemzők az országgyűlési választások idején is rámutattak, azzal, hogy valaki miniszterelnök-ellenes, nem lehet választást nyerni. Főleg akkor nem, amikor jól prosperál a gazdaság, jól megy a fővárosnak

- közölte.

Ez a taktika csak bukáshoz vezethet – emelte ki az elemző, megjegyezve: ezt az ellenzéki jelöltek nem ismerték fel, hiszen érdemi vitákra nem került sor.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gauntlet
420. Jól prosperáló mi??? A fél ország tönkremegy, a másik meg már Londonban meg Dubàjban van! Leírhatnám az összes negatív dolgot és folyamatot de attól félek a falnak beszélek. A gazdasági adatokat meghamisítják, ez bizonyos. A főváros egésze még annyit ér mint a legszegényebb külvárosa - ha a külváros elhanyagolt, lepusztult, a Mag hiàba csili-vili !!
Desischado
Jó a gazdaság mi? Akkoer miért ilyen brutál drága minden?! És akkor miért mennek olyan sokan szavazni? Pedig az ellenzék nem csal mint a fidesz!
kakaósbögre
Hagyjuk már hogy a "köztévé elemzője" szimpla fideszes seggnyaló,a megbízhatósági rátája nagyjából nulla közeli értékű.Jó,mit is várhat az ember egy olyan médiumtól amely több helyreigaztási pert vesztett mint bárki a világtörténelemben.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Csak semmi adatot, matyarok vagyunk

Rogánné propagandájára a kutya sem kíváncsi

A hét végén a közszolgálatinak csúfolt médiában két adón is nyomatták ezerrel a propaganda miniszter (agy)bájos nejének (mint tudjuk a románok atyjának neje meg tudós volt) show-ját. Amiért meglehetősen sok pénzt fizettek, de a két adón együtt is csak „a teljes lakosság körében mindössze 5,2 százalékos közönségarányt produkált a műsor”! =))
nevemnick
@Apoca: miért is állna ki a fidesz vitára? A vezérük a sötét rádió-stúdió mélyén azzal eteti az imádott népét, amivel akarja. A nyílt, parlamenti vitákon, csak a nyegle, fellengzős dumáját ereszti el, a körülötte ülő seggnyalók mesterkélt örömére.
Szerintem, egy lezüllött értelmiségi a sarki kocsmából lemosná egy élő vitában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.