Ismeretlenek lebontották azt a buszmegállót Szombathelyen, amelyet a Magyar Kétfarkú Kutya Párt épített közadakozásból – írta meg az Index. 

Az építményt először Felcsútra szánták a kétfarkúak és ott is avatták fel tavaly nyáron, de később a Magyar Közút Zrt. felszólítására el kell bontaniuk azt, mert nem volt rá engedélyük. Ezután az építményt egy szombathelyi megállóban helyezték el, ahol már régóta a szabad ég alatt várakoztak az utasok.

Lebontották a kétfarkúak színes buszmegállóját Szombathelyen az éj leple alatt – fotó

A még ép buszmegálló áprilisban Szombathelyen. Fotó: Facebook/MKKP Vas megye

A párt a 2018-as választási kampányban a kapott állami támogatást különböző kisebb projektek megvalósítására fordította, ilyenek voltak a buszmegállók, amelyeket maguk építettek olyan helyeken, ahol a puszta ég alatt kellett várakozniuk az utazóknak.

Az MKKP Vas megyei szervezete korábban azt írta a Facebookon, hogy a hétvégén ismeretlenek kicsavarták a buszmegállót tartó oszlopok csavarjait, vélhetően azért, hogy egy alkalmas pillanatban lebonthassák.

Kedden reggel pedig már arról számoltak be a közösségi oldalon, hogy

a buszmegállót valaki, illetve valakik az éjjel lebontották, és egy közeli épület mögé helyezték annak darabjait.

Forrás: Index, 444.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Biztos valami fidelitaszos kisköcsögök voltak, mert inkább ázzon a paraszt, de akkor se kell a kétfarkúak buszvárója. Hibbant nyaloncok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Clavigo: Vau-vau! Ismét itt csaholsz? :-)
Lepényleső
Sötéteknek nem okoz gondot a sötétségben sötétségek elkövetése?
Borsodi
@vacsi: Ez valóban elfelejtettem írni,de ez már tudjuk természetes ezért van Mészaros a nemzet láng elméje és a Tibolc.a világosság feltalálója.
https://www.youtube.com/watch?v=25Ejx9yqNf4...
Shikari
@silber13: Nem is az volt a vita tárgya, hogy ki örült. Engedéllyel, vagy sem. Holnap fogsz egy vödör festéket és felfestel egy zebrát, mert annak örülni fognak?
Eladott Ország
Most tényleg az a cél, hogy tönkretegyék teljesen ezt az országot? Mert már majdnem sikerült, hisz minden téren, ami a lakosság javára lenne, sereghajtók vagyunk a EU-ban. PitiáNER. Tort ül az elmebaj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.