Több budapesti kórházban is elviselhetetlenül meleg volt az elmúlt hetekben, légkondicionáló a műtőben sincs, a mobilklíma pedig növeli a fertőzésveszélyt. . A lap hivatalos tisztiorvosi iránymutatásokra hivatkozva azt írja, hogy a műtőkben hivatalosan maximum 25 fok lehetne, és a levegőt steril klímaberendezéssel kell biztosítani, ami képes óránkénti 20-szoros légcserét biztosítani. A fővárosi kórházak, beleértve a műtők légkondicionálása évek óta megoldatatlan.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Commenter: Tavasszal szólt arról a fáma, hogy tavaly 32000 ember halt meg, akiknek halálát a kórházi fertőzés okozta. Egy kisvárosnyi ember.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maybe. Maybe Not.
Azt tudtad, hogy az első fény diffúz fény volt - világosság és sötétség dolgában?

Vagyis nem a Nap fénye volt az első életet adó fény (a növények növekedése szempontjából), hanem Isten fényessége.
Érted ezt?
Isten fényessége lett elválasztva Sátán sötétségétől. isten fényessége a teremtő fény.

Kemény duma, mi?
Pedig az van tesó, hogy ez így van.
Ökölpacsi?
Eladott Ország
@görbetükör: ma, 16:35; Nem irigykedek, csak arra céloztam, hogy ha az állatoknak jár a légkondi, a pihenőidő, akkor az emberek is megérdemlik nem csak a rabszolgatörvényt. A normális fizetés meg egy külön történet.
emerencia
@görbetükör: Ha legalább két hétig itthon vagyok nyugiban szabin, több kisebb egészségügyi problémám egyszerűen megszűnik. A munkahelyeken gyakorta fiatalokra szabott test/lelki munkakörülmények között kell helytállni ami sajnos fokozottan megterheli az idősb ember immunrendszerét. Most pl. második napja itthon vagyok ergo nem gyaloglom le a min. napi 20-30 ezer lépésemet és láss csodát: nem fáj a lában pedig holnap ilyenkor már tuti, hogy minden bajom lesz, de majd igyekszem szokásomhoz híven nem panaszkodni, nehogy kiselejtezzenek... Egyébként már több frissnyugdíjastól hallottam, hogy javult az egészségük mióta nyugdíjba mentek de ez természetesen nem vonatkozik minden betegségre.
görbetükör
@Eladott Ország: Nem, nem jár az állatoknak semmi. Csak élve akarják elszállítani őket.
Hogy a te is kaphass húst. Ne keress emberséget, mert az már sehol sincs!
Dr plágium
@görbetükör: tegnap, 12:48: Az titkosítva van, talán 100 év múlva megtudhatjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.