Az agrarszektor.hu értesülése szerint a mai napon megjelenik a Debreceni Közigazgatási és Munkaügyi Bírósághoz határozata, amely Bige László szolnoki gyárában az üzemelést biztonságosnak ítéli, így az újra elkezdheti a működését.

A Bige Holding Kft. szolnoki műtrágyagyárának működési engedélyét korábban felfüggesztette a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, mert a hatóság szakemberei hiányosságokat tártak fel az üzemben, emiatt ott a biztonságos működés feltételeit nem látták adottnak. Az üzem működését megtiltották mindaddig, amíg a hibákat igazoltan ki nem javítják.

Bigéék erre beadtak egy biztonsági jelentést a hibák javításáról, ennek elbírálására közigazgatási eljárás indult – ez végződött most a gyártulajdonos számára pozitívan az Agrárszektor.hu szerint. A portál azt írja,

a gyár akár ma újrakezdheti a működést ennek nyomán.

A történtekről korábban az InfoRádiónak is beszélt június 12-én Bige, aki azt mondta, a gyár rendelkezik minden katasztrófavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi engedéllyel, hozzátéve, hogy 13-15 alkalommal vizsgálta a céget a katasztrófavédelem és a Nemzeti Nyomozó Iroda tavaly novembertől mostanáig.

Forrás: Agrárszektor.hu, infostart.hu, Index, 24.hu

Címlapi kép: MTI/Balázs Attila

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@justhpeter: Az első menetbe nem sikerült a padlóra küldeni a Bige Lászlót, most ,,sűrűn vendégek,, lesznek a SZERVEK A GYÁRBAN !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
A Katasztrófavédőknek nem jött össze, felkészül a NAV
nezelodo
Azt hitte ez az erdélyi tesó, hogy elég az, hogy honnan jött, és megspórolható az alkotmányos költség.
tudode
Tudvalévő, hogy egy kézen MEGSZÁMOLHATÓAK azok a milliárdosok, akik tehetségükkel lettek azzá!
.
Lehetne folytatni NEM ÚGY, MINT EZ, MINT AZ, AMAZ, de ezekről a világháló RÉMMESÉKET őriz, ha ezek rászállnak még egy gimnazistára is le nem szállnak róluk, amíg nem találnak nagyobb falatú áldozatot!
.
Ebben a szúrkapiszkában látszólag a gyár működésével volt SS problemája, de akkor VÉTLENEK MARADHATNAK azok a hiénácsKÁK, akik
.
----- Sziciliai módszerek, és nyakára küldött emberek övezték a vesztegetéssel gyanusított Bige László felemelkedését
.
g7.hu/kozelet/20190613/sziciliai-modszerek-es-nyakara-kuldott-emberek-oveztek-a-vesztegetessel-gyanusitott-bige-laszlo-felemelkedeset/
.
A példaképeket követik a moslék kajálok is azzal, hogy sec/perc alatt kinyírják egymást, mint a nyulat ebben a FEJTŐL kezdve mentálisan beteg országban!
Eriksson
@tudode: A cikk nagyon jól összefoglalja a lényeget, hogy mi lett a nagy múltú TVM privatizáció utáni sorsa.
A kommented viszont vizsgáld felül. Lécci.
tudode
@Eriksson: .
Majd ha eljön az ideje a történészek fogják felülvizsgálni a privatizációtól napjainkig, hogy ki milyen módon jutott hozzá a HÚSOS fazékhoz, hiszen a privatizációkor legális volt a KÁRPÓTLÁSI JEGYEK eladása, és aki RÁTERMETTSÉGET ÉREZTEK, megvásárolták azoktól, többek között tőlem is, akik nem szándékoztak hotelt, fotelt, földet vásárolni!
Eriksson
@tudode: Nem kell ahhoz történelem, hisz már régen látható, hogy kik és hogyan intézték ezeket az ügyeket még a '90-es években. Akik akkoriban levezényelték az egész projektet, azok neve is feledésbe merült már. Holott a mai napig börtönben kellene lenniük gazdasági vétségek miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.