Az ellenzék Gyurcsányékkal az élen megint a magyar családok ellen szavazott a jövő évi költségvetés múlt heti elfogadásakor – értékelt Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselő szerdán újságíróknak.

A kormánypárti politikus rámutatott: a 2020-as költségvetés a családok támogatásának a költségvetése, amelyben a családok támogatására fordított összeg több mint két és félszerese a 2010-esnek.

Az ellenzék mégsem szavazta meg, "Gyurcsányék, a szocialisták, a Karácsony-pártiak, a jobbikosok, az LMP-sek", gyakorlatilag a teljes ellenzék a magyar családok ellen voksolt

- mondta Dunai Mónika.

Megjegyezte:

érdekes módon, amikor az Európai Parlamentben a migránsok támogatásáról van szó, akkor a bevándorláspárti baloldal gondolkodás nélkül megszavazza a támogatások növelését.

Azzal, hogy nemet mondtak a magyar költségvetésre, megint egyértelművé tették, hogy nekik nem a magyar gyermekek, nem a magyar édesanyák és nem a magyar édesapák az elsők, ők egy másik Magyarországban gondolkodnak – fogalmazott.

A kormánypárti képviselő kitért arra, hogy a meglévő családtámogatások (a családi adókedvezmény, a gyed extra, a csok) mellett az ellenzékiek elutasították azokat az új intézkedéseket is, amelyeket a családvédelmi akciótervvel vezetnek be.

A jövő évi büdzsé biztosítja a többi között a babaváró támogatáshoz, a bővülő otthonteremtési kedvezményekhez, a falusi csokhoz és a nagyszülői gyedhez szükséges fedezetet is

- fűzte hozzá.

Dunai Mónika kijelentette: a Gyurcsány által vezetett ellenzék folytatja ugyanazt a családellenes politikát, amit kormányzásuk alatt. Akkor is első dolguk volt, hogy elvették az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét és eltörölték az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat. Sorozatos adóemelésekkel és megszorításokkal sújtották a családokat – sorolta a fideszes képviselő, aki hangsúlyozta: nem engedik, hogy ez még egyszer előforduljon.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Csak az baj ezzel a NYALATKOZATTAL, hogy egy szó se igaz belőle, mert miért nem szavazták meg azt miért nem mondod szopóca !!!
Azt hogy száz milliárdokat szórtok szét a világban, miközben itthon lassan nincs orvos, ápoló, eszköz a gyógyításhoz, miközben itthon családokat raknak gyerekestől az utcára !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Mónika! Nálad tényleg elgurult a gyógyszer! Gyurcsány fóbiád az persze maradt, mert Orbán ezt díjazza!Ha valaki a az az Orbán kormány megannyi család ellenes intézkedésével! Itt vannak mindjárt a kilakoltatások, ami miatt családokat szakítanak szét, és egyéb intézkedéseikkel is csak a jómódúakat segítik! Egyébként ki vagy te?Egy Orbán udvaronc aki jó pénzért hazudozik össze vissza!
advocat
Mónika kedves! Te így születtél, vagy ezért fizetnek! Az ellenzék általában... De ehhez már kell egy kb. 50 feletti IQ. Is.
terlasz
@jesz: Azt tudjuk, hogy Gyurcsány a hibás, de azért nem árt racionálisabb mederbe terelni ezt az ügyet.
Ugyanis, ha a másfélmillió nyugdíjas nem emeli fel a seggét saját magáért, akkor egy párt tagsága akárhogy tüntikézik csak a törpe minoritás látszatát kelti.
tulipan
@durbincs: : Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki naposárgára vedeéi magát ?
Te gusztustalan nyalonc, hányadék!
kereső
Mit mondjak, van pofája hozzá! Ebbe a "Magyarország 2020 évre szóló költségvetése" törvénybe- ami leánykori nevén a családok támogatásának, és megvédésének törvénye néven fut- eltrejtettek egy btk módositást!!!, amely úgyszólván lehetetlenné teszi a bűnszervezetben, bűnszövetségben elkövetett költségvetési ,és egyéb csalások bizonyitását.
Most már értem a törvény leánykori nevét- mondhatták volna azt is, hogy a költségvetési tv. egyben a lex simonka,bánki erik, ... az új magyar arisztokrácia családjainak védelme! A jog megcsúfolása, és ez átment az gazságügyi minisztérium kodifikációján. És most még köptem is egyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.