Józan ésszel azt hihetnénk, hogy nem lehetne tovább rontani a Coca-Cola páros plakátjai miatt kialakult helyzeten, de az események követéséhez sajnos nem józan ész kell, hanem edzett gyomor: a Pesti Srácok újságírója, a plakátok miatt korábban meleglobbit orrontó Vésey Kovács László kedden újabb véleménycikket írt a témában, amiben már tolószékesek is megkapják a magukét.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem tisztelt Pesti Srácok! Most nagyon szégyelljétek el magatokat! Nem tudhatjátok, mit hoz még a sors, akár számotokra, akár közeli hozzátartozótokra, akár egy barátotokra! És ha tolószékbe kerül, ne kerüljön a szemetek elé, mert zavarná fényességes tekinteteteket??
És amikor színvonaltalan óriás plakátokon uszít a kormány az nem zavar? Sokunkat igen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
A pestiprosti is orbán mocsármédiájának a része,nem értem,miért vár tőlük bárki bármiről normális reakciót.Ezeknél valami rosszul lett bekötve,csakúgy,mint a fényességes vezírüknél.Ha valami nem a szájaízük szerint van,egyszerűen eltüntetik,lásd:-hajléktalanok.Most sivalkodnak a melegek ellen,és most újabban a mozgássérültek jönnek?Bármennyire is nemtetszik nekik,a melegek,és a mozgássérültek,fogyatékosok is értékes emberek,csak egy kicsit mások.Nekünk a fidesz-banda nem tetszik, ha nehezen is,de elfogadjuk,hogy vannak,bár furcsálljuk,hogy léteznek vak birkák.Jobban tennék,ha kicsit toleránsabbak lennének,és akkor nem röhögné ki őket a fél világ
Commenter
@csipetke: kell az újabb ellenség. Soros és a soros-bérencek után most megtalálták a társadalom újabb perifériára szorult rétegeit. Nem elég, hogy egy fogyatékosnak sok szempontból mindenért triplán kell megküzdenie azért ami egészséges embertársának olyan természetes mint a levegővétel, gondolok itt a nem akadálymentesített helyek megközelítésére, egyes buszsofőrök türelmetlenségére amikor a sérült embernek ki kell nyitnia a busz ajtaját és ezért neki plusz munka kiszállni a vezetőfülkéből,stb. Kikelnek minden ellen ami eltér az általuk felállított "normától": a másság ellen, a fogyatékosság ellen, a származás és a hit ellen.Felháborító, és tétlenül nézzük hogyan rúg a kormány hatalmasat azokba is akik mivel segítséggel élők vagy mások nem is "méltók az életre" ahogy azt a fényességes is megmondta. Meddig kell és lehet tűrni ezt a kirekesztő és emberellenes politikát? Senkit nem hagytak az út szélén? Csak jól rátaposnak, meg arrébb rúgják. Konrad Adenauer meg forog a sírjában. Innen már csak egy lépés az, hogy a nekik nem tetszőket gettókba szegregálják.
Nessy
Nem tisztelt Pesti Srácok! Most nagyon szégyelljétek el magatokat! Nem tudhatjátok, mit hoz még a sors, akár számotokra, akár közeli hozzátartozótokra, akár egy barátotokra! És ha tolószékbe kerül, ne kerüljön a szemetek elé, mert zavarná fényességes tekinteteteket??
És amikor színvonaltalan óriás plakátokon uszít a kormány az nem zavar? Sokunkat igen!
namihami
Megjelent a Völkischer Beobachter magyar kiadása.
Szellemi szintje és szerzői valamint olvasói a nagy elődök hűséges követői. Náluk egy cseppet megállt az idő...meg az eszük.
tulipan
Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccojából ? a -13 szintről ?
tulipan
@Nessy: Ugye, nem azt akarod mondani, hogy TE "tiszteled" ezeket a mocskos, náci Pest Srácokat???
karma1
Ja, Nehogy gnom gfodor vigyorogjon ra vissza a nyocnyocvannyocro'...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.