Dániel Benjámint terhes felesége társaságában Budapesten támadták meg, mert arabnak hitték.

Mindennapi rasszizmus: megtámadták a terhes feleségével, mert arabnak hitték

Az áldozat a közösségi oldalon osztotta meg történetét:

"Tegnap késő délután a budapesti Árkád előtt két kopasz férfi megtámadott engem, és a terhes feleségemet. Heves és agresszív hanggal kiabáltak ránk: "Mocskos arab bevándorlók vagytok, húzzál el a terhes asszonyoddal, mert csak szaporodni tudtok!!!"

Én kezemmel próbáltam védeni a mellettem remegő, síró terhes feleségemet, majd a pillanat törtrésze alatt belefejelt a szemem fölé.

Ahogy a szememhez kaptam, meghőköltem a vérnek látványától. Abszurdnak tűnt minden...

Budapesten, késő délután azért vernek meg, mert feltehetőleg arabnak nézel ki, vagy barnább a bőröd? ...

A valódi tettestársakat; a gyűlöletet és félelmet sajnos nem lehet a joggal visszatartani. Az évi több száz milliárd forintból működő folytonos kormányzati gyűlölet-propaganda kinyitott egy olyan szelencét, ami a valóságra betegesen nemet mondó, önmaga szerencsétlen sorsáért folyton másokat okoló tömegnek hívunk.

Magyarország nagyon rossz útra tévedt.

A félelmekben nincs szabadság."

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Én úgy vélem, a tisztességes, becsületes magyar ember kisebbségben van ebben az országban.
És hogy ebben az országban milyen sorsra jut bármely kisebbség, az nyilvánvaló.
Gratula, kétharmad! Sokáig csalásnak hittem ezt a statisztikát, de már egyre jobban kiderül, hogy nem az. Az ország kétharmada ilyen. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Mit szól mindehhez járóka livia?-jogvédő,ep alelnök? Felszólal a gyűlöletkeltés, az uszitás ellen, amelyet a fidess és kormány követ el? Követeli-e már hangosan ennek befejezését? Szóljatok, ha halljátok.
Jozefina
Elsősorban a szarnak kéne előbújnia a bajusz mögül, aztán az egyházaknak, civil szervezeteknek, stb. Mit szól pl a hitgyüli pénzeszsákja??? A coca-cola-ra van véleménye, erre nincs??? Hát ilyenek. Tetük, mocskok, lázítók, uszítók!!!
Nessy
@kereső: Néma képviselőnek anyja se hallja szavát!
Nessy
@Jozefina: Az egyházak, tisztelet a kivételnek ,csak mesélnek a kereszténységről, a hitről, Istenről, de egyébként azt mondják amit a pénzadó gazdájuk elvár tőlük! A papok már rég nem Isten, hanem Orbán gyarló szolgái!
evacica
Ilyen Magyarországon az Orbáni politika eredménye!Csak a gyűlöletet szítják és megosztják az országot! Mocskos társaság és birka buta nép!!!
maci0427
@lac008: Egy db. cigány nem támad általában mert fosik ! Ezért járnak többen ! Lassan oda jutunk, hogy ha egy cigányra ránézel bárhol, akkor már az nem tettszik nekik és már támadnak ! Csak azt nem értem ennél az esetnél, hogyan keverhették össze őket más ország nemzetiségeivel ! Miből gondolták, hogy arabok , ámbár vannak országok ahol nagy a hasonlóság , de normális magyar - magyar ember akkor sem támad senkire általában , főleg nem külföldire ha nem kell neki megvédenie magát .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.