A 2015-ös magyarországi menekültválságról csinált filmet a német köztévé. A magyar nagykövet gyorsan megírta nekik, hogy az egész becsületsértő propaganda. „A döntés órái: Angela Merkel és a menekültek” címmel készített az egyik német köztévé, a ZDF dramatizált dokumentumfilmet a 2015-ös magyarországi menekültválságról, amely a Keleti pályaudvar előtt tetőzött, és a megoldása az lett, hogy Merkel beengedte a menedékkérőket, így mindenki továbbment nyugat felé. A filmben a főszereplő Angela Merkelt és néhány menedékkérőt színészek játszanak, de azért alapvetően egy dokumentumfilm: bejátszanak valós jeleneteket a Keleti elől, és vannak megszokott beszélőfejes interjúk is, például az akkori belügyminiszter Thomas de Maziére-rel. A filmet szerdán mutatta be a ZDF, és nem sok kellett hozzá, hogy a magyar fél részéről valaki kiakadjon rajta. Györkös Péter berlini magyar nagykövet ugyanis nyílt levelet írt a ZDF intendánsának, amiben elpanaszolta, hogy a film „valóságtól idegen, és...

Forrás: azonnali.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ugyan árulja már el valaki, miért van az, hogy a világ mindig másként látja az eseményeket, menekültek, korrupció, fejlődés, gazdaság, stb., mint a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
érdekes, az erdogánnak sem szokott tetszeni a ZDF...
teuton
A hallei egyetemen a rektor egy angol, aki a magyarorszagi politikan belül kölönösen a migransellenesseggel foglalkozik. Egyszerüen nem erti, hogyan lehet az, hogy olyan videki emberek (szükebb vizsgalati területe Tazlar es környeke), akik eletükben nem lattak meg menekülteket, csak a teveben, külföldön soha nem jartak, a gyülölettöl elvakultan uszitanak a neten. Valojaban azt sem tudjak, ki a migrans, vagy menekült (nem ismerik a szavak jelenteset, a különbseget, a jogi kategoriat!), egyszerüen minden külföldit utalnak. Mondtam neki, tanulmanyozza a 30as evek Nemetorszagat, a goebbelsi propaganda ist. Ugyanaz!
Kell keresni egy kisebbseget, amelyik gyenge, nem tudja a hangjat felemelni, magat megvedeni. Akkor meg a tarsadalom alsobb retegeinek is lesz egy meg alsobb prezentalva, akin aztan kiadhatjak a dühüket.
(Lasd Nemetorszagban a PEGIDA-resztvevök, AfD-valasztok, mind a tarsadalom also retege: munkanelküli, alulfizetett, kepzetlen emberek, a fejlödes veszteseii. De a legjobb pelda erre a sokezer orosz szamazasu ujnemet, aki vegre nem erezheti magat parianak, mert lett talalva egy meg alacsonyabb "kaszt"! Ök az ujnacik hangos követöi. Ez persze evröl-evre valtozik, elöször a törökök voltak, aztan a lengyelek, utana az oroszok meg romanok+bulgarok az EU-csatlakozas utan, most a menekültek...)
Aki csak a Kossuth-radiobol es a TV1- böl Orban es berencei predikacioibol tajekozodik, aki nem olvas-lat-hall külföldi hireket, az termeszetesen elvakithato. Hat meg ha evente 1-2 Erzsebet-utalvanyt is kap Orban "jovoltabol", valojaban pedig a nyugdija evröl-evre kevesebbet er...
Akinek feltettek a narancsszinü szemüveget, az narancsszinben latja a vilagot. Aki a szemüveg nelkül nezi, az a valosagot latja...
kokopelli
@teuton: ..Az a reklamáció a magyar "karzatnak" szól,és egy buksisimogatásért a főnöktől! Gondolja,hogy
a "germánok" értesülnek az ő szellemi "melléktermékérő"! Már a berlini nagykövet,a Balog szerzetes et.,és a
Mádoki is lejáratta magát a németek előtt! (ha ugyan nézték a őket)
teuton
@kokopelli: Györköst korabban többször is meghivtak a köztevebe (ARD, ZDF) amikor a menekültvalsagot taglaltak, a többi adot nem erdekelte a szemelye/velemenye. De ott mindig lejaratta magat, mert csak a kormany-propagandat mantrazta es nem tudott ervelni.
kokopelli
@teuton: Mi mást tehetne a szerencsétlen? Nem tudja,hogy hány ezer honfitársa nézi odakint az ilyen
fazonokat,mint ő!Nem emlékszenek arra,hogy hányan égtek már a kerekasztaloknál,akár még többen is,
mint akiket én említettem!Az ilyen rossz dumával akarja védeni a mundér becsületét"? ..kissé naiv a "csávó"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.