3,1 százalékkal nőttek a fogyasztói árak augusztusban. A lakbér, az alkohol és a cigi drágult legjobban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Persze, a tisztított maginfláció szerint. Olcsóbb lett a toronydaru 10%-val, míg az élelmiszer drágább 10,8 %-val. Ergo 0,8% lesz a nyugdíj egyszeri éves rendezése, ami így nem számít sehova, miután nem éri el az 1 %-t.
Boldogok a számolni nem tudó hívek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Még ha csak a pia és a cigi ára emelkedne, de naponta, ha kis mértékben is, de az élelmiszer árak is változnak.
Ezeknek semmi sem drága... lassan Magyarország polgárainak az élete sem.
Rohadjanak meg.
reagens
Na ez megint a mélyszegényeket sújtja a legjobban! :-))))))))))))
tulipan
Ezek a rohadék rabló tolvajok, képtelenek attól a pimasz, nagyképű, pofátlanságuktól, meglátni a VALÓSÁGOT
www.atv.hu/belfold/20190910-kosa-a-fidesz-kdnp-a-teljesitmenyre-alapozva-keri-az-emberek-bizalmat
Nessy
Persze, a tisztított maginfláció szerint. Olcsóbb lett a toronydaru 10%-val, míg az élelmiszer drágább 10,8 %-val. Ergo 0,8% lesz a nyugdíj egyszeri éves rendezése, ami így nem számít sehova, miután nem éri el az 1 %-t.
Boldogok a számolni nem tudó hívek!
Aki Én
@reagens: megragadtad a lényeget, te hazaáruló bolsi.
reagens
@Aki Én: Kitört a tahóság belőled? Igen! hazaáruló vagy te és az elvtársaid is!
Aki Én
@reagens: buta, hazaáruló bolsi vagy. Listán vagy.
papa.49
Az ,,én fogyasztói kosaram,, szerint ugyanazokat a cikkeket vásárolva már az egy szatyrot se lehet telepakolni, abból a nyomorult 5 ezer forintból !!!
Magyarázhat a ksh. amit akar a nyugdíjunk egyre kevesebbet ér, és nem 2,3 % hanem kb. 20. 30 % a tavalyihoz képest !!!
reagens
@Aki Én: Ó, már listázás is van a libsik részéről! :-))))))))
Eladott Ország
A 3,1 % hogy jött ki? Pártutasításra?! A nyugdíjasok, miután az infláció alatt kaptak emelést, most majd várjanak novemberig, amíg pótolja az állam a különbözetet. Addig tessék nyugodtan használni a pénzüket, tessék elosztani az Orbán-mágnások között. Szívesen ezt is, adjuk mi szeretettel. Kaviár kontra csirkeláb – ez a magyar szuper valóság.Itt lenne az ideje vegetáriánusnak lenni, pedig szeretem a húst, ha nem is mindegyiket. Gondolják, hogy jobban járnék anyagilag? Egy frászt. A sajtok, a zöldségek, a gyümölcsök – szégyenszemre, a krumpli például 83 százalékkal kerül többe, mint tavaly -, a tejtermékek ára szépen csendesen kúszik fölfelé. A kosztpénz pedig nem lett több, hiába papolnak. Az embereket pedig totál ütődöttnek nézik. Éppen azok, akik nem járnak vásárolni, hozzájuk lábon vagy a cseléd kisasszony kosarában érkezik a konyhába a marha meg a lazac.

Nem jó ötlet ez a vegetáriánus játék. Anyagilag biztosan nem. Meg kinek ne csorogna a nyála, amikor látja, hogy a fidesz zabáló gépe, a Németh Szilárd éppen ledönt egy kupica pálinkát, majd a birkafejjel csámcsogva szívatja fel azt. Hiába no, eszi, nem eszi, nem kap mást. Ez azért gáz, nem? Rezsisziszi úgy vert át a kormánnyal együtt bennünket, mint egy hamiskártyás. Ezt még a minden magyarok KSH-ja is így látja. Majd leállítják a statisztikai hivatalt, jön az önkormányzati választás, nem közlünk ám csak úgy a levegőbe minden szar adatot.
csak úgy....
@Aki Én: errü a pöcsrü a "párt" gondoskodik,hogy ne haljon éhen...
@reagens: az agyalapi mirigyeid?...,nem is tudom,hogy mondjam kíméletesen!?
egy koponya CT köllene,hogy nálad az ürbe lássunk...
csak úgy....
@Eladott Ország: gondolod,hogy a szemléltetés célravezetö a tibinknél?
talán a családlátogatás...
Cicamama55
A zöldség és gyümölcs ára a csillagokban járt egész évben! Most már a hús is...Minden sokkal drágább, ezt a saját bőrén érzi mindenki, nem lehet félre magyarázni a tényeket!
tulipan
@reagens: Bizony ám, hogy üvölt a fájdalomtól a igazi BAROM narancsnyik, az igazság láttán!!
csak úgy....
@Cicamama55: csak a pirospozsgás,jól táplált orbán unokákakat nézd! ök a nemzet jövöje,no meg a ritkán szólok és akkor is hülyeséget mondok lörinc...
www.youtube.com/watch?v=64wc6aEoAw4
Cicamama55
@csak úgy...:Szerintem az unokái nagyon aranyosak. Bárcsak az országban minden kisgyermek jól táplált, egészséges lehetne. Tudjuk, hogy ez soha nem volt, s nem is lesz így... :(((A Lőrincre nem reagálok, mert nyomdafestéket nem tűrő szavak jutnak csak róla eszembe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.