Történelmi mélységekben a forint, de ez nem zavarja az MNB-t: a jelek szerint úgy vélik, a gyenge forint jó a gazdaságnak. Ez az elképzelés ősi ortodoxiát tükröz, amit azonban újabb kutatások megkérdőjeleznek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Mesterségesen zúzzák a froncsit!
.
Ennyivel több milliárdra játszanak az EU-tól!
.
Raffináltak, mint az egész bagázs!
RonaGyuri
igen annak a Magyarországnak, akiket mindig hangoztatnak, aminek a nevében uralkodnak, azaz a Fityesznyik bagázsnak! =))
Aki Én
Nem mondhatják azt, amit ellenzékben, amikor a forint 260 körül volt. Most nem a dilettáns kormány a hibás.
Eladott Ország
Az euró magyarországi bevezetését azért kell megfontolni, „mert akkor az adókérdésekben is Brüsszelben fognak dönteni és elveszítjük annak a lehetőségét, hogy nálunk legyen a legkedvezőbb adózási kondíció. Észnél kell lenni, mert a nemzeti szuverenitás jelenti azt a lehetőséget, hogy olyan adórendszert és gazdaságtámogatást csináljunk, ami a magyar cégeknek segít.” (MTI) Szóval jó lesz nekünk a mi drága forintunk, mert így az Orbán-dinasztia gazdagodását és a pereputty fenntartható fejlődése garantált. Értjük, persze. Lassan elfogynak az országok, amelyekhez még viszonyíthatjuk gyenge teljesítményünket.
kokopelli
@RonaGyuri:... a vezetőknek ige! Lehet játszani a privát adok-veszek mókával! Természetesen
nagy mennyiségű lóvéval! Nem a csóróknal áll az ilyen "bót"!!!
csak úgy....
nem szabad,hogy forint erösebb legyen mint a nemzethy válogatott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.