Zsiga dühös lett, amikor a családját szidalmazták.

Vallott a 11 éves jászapáti késelő: ezért szúrta meg a nőt az utcán

Mint korábban megírtuk, egy 11 éves fiú a nyílt utcán szúrt meg bicskájával egy nőt ma reggel Jászapátiban, miután vitába keveredtek. A nőt súlyos sérüléssel szállították kórházba.

A Bors felkereste a fiút, aki otthonában, családja körében fogadta a riportert. Zsiga azt mondta, a vele egy utcában élő nő (aki egyébként távoli rokona) ok nélkül kötött bele az utcán, majd miután a fiú családját is a szájára vette, odabökött a bicskával. A szúrófegyvert egyébként aznap vette a piacon.

Olyanokat mondott, hogy a családomat érje baleset, az apukámat és a kishúgomat is

– mondta Zsiga, aki állítja: háromhetes testvére megátkozásakor robbant ki belőle a düh.

Az áldozat édesanyja is nyilatkozott, mint elmondta, lánya fogyatékos és epilepsziával küzd, emiatt sokszor bántják is a környékbeliek. Reméli, hogy nem kell már sokáig egy utcában lakniuk a bicskás gyerekkel.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@Eriksson: Először is, nem hiszem, hogy ok nélkül szidta a gyereket, biztos korábban már csúfolták betegsége miatt, vagy éppen a késeléskor is.
Másodszor ha egy ilyen gyerek bicskát ránt és használja, annak egy szavát sem hiszem el!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@Eriksson: Először is, nem hiszem, hogy ok nélkül szidta a gyereket, biztos korábban már csúfolták betegsége miatt, vagy éppen a késeléskor is.
Másodszor ha egy ilyen gyerek bicskát ránt és használja, annak egy szavát sem hiszem el!
Sámannus
Ilyen esetekben kizárólag az erőszakos igazságosztásnak van elsőbbsége.(csak vicczeltem)
vacsi
Hát, a mocskos kölyök hazudni már megtanult! Mi az, hogy: Zsiga?! Pontosan tudni, melyik népcsoport, hogyan él a családja, ha a kölyök 11 évesen bicskával mászkál, és nem fél használni - persze, magát megvédeni nem tudó, idős nővel (esetleg másik gyerekkel, terhes nővel, stb) szemben!
maci0427
Cigányok többségénél már egészen kisgyerek korban az a minta és a példa amit otthon látnak ! Ha egy 11 éves gyereknél kés van már az is gond még evésnél is , de , hogy gyilkossági kisérletre használja fel az már tárdadalmi probléma és sötét felhőket zúdít rá Magyarországra ! -- Érdemes ezt a videót megnézni és meghallgatni §§§§§§ Flaszter 51. – 2034-ben több lesz a cigány kisbaba, mint a nem roma? §§§§§§ www.youtube.com/watch?v=zi5LmjWryCY
maci0427
@vacsi: Flaszter 51. – 2034-ben több lesz a cigány kisbaba, mint a nem roma? -- www.youtube.com/watch?v=zi5LmjWryCY

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.