"Ha adnak, miért ne fogadnám el?"

A választások közeledtével törvényszerű, hogy az egyszerű emberek szavazatáért kiélezett versenyt folytatnak a politikusok, hiszen igen széles réteget alkotnak Magyaroszágon.

A 444.hu stábja Újbudán forgatott, ahol épp kedvezményes áron adták a lakosságnak a krumplit. 

A sorban állók többsége örült az olcsó zsákmánynak, mint egyikük fogalmazott:

Ha adnak, miért ne fogadnám el?

Volt persze olyan is, aki sejti, hogy van némi propagandaszál az osztogatás mögött, de ezekben a nehéz időkben jól jön, ha a bolti árnál jóval olcsóbban szerezheti be az alapvető élelmiszert.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Morális mélységekbe merültünk, ott van már az egész ország, azok is, akik még tiltakoznak ellene, de leginkább azok, akiket már semmi nem érdekel, mert elég nekik, hogy kapnak egy zsák krumplit, vagy, mint legújabban Józsefvárosban, nyolcezer forintot per kopoltyú.
Becsületünk az ára a választási krumplinak, gyermekeink jövője a nyolcezer forintért megvásárolt szavazatnak.
Szép álmokat Magyarország! Nem ígérhetjük, hogy könnyű lesz az ébredés."
kanadaihirlap.com/2019/09/24/szep-almokat-magyarorszag/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Erről miért nem tájékoztatják, a minden lényeges információra éhes NÉPÜKET, ezek a narancsos hivatásásos, narancsos LEFETYELŐ LAKÁJOK???
Eladott Ország
@verőce21: ma, 09:06; A demokrácia nem azonos a bűnözéssel, az ország kifosztásával, te illiberális mélykeresztény konzervatív politikai prostituált barom! Húzzál a retkes qrva...
i.imgflip.com/3bljax.jpg
Aki Én
@verőce21: Te mekkora buta sügér vagy a hülye gondolataiddal együtt. És az a legdurvább, hogy ezzel a butasággal akarsz itt bárkit meggyőzni, te???
Pedig egyszerűen csak buta vagy, hogy nem látod ebben a propagandát, merthogy ez kizárólag az. Ha tagadod, hülyébb vagy mint gondolom :)
A krumplitermelők csak választások előtt örülnek? És melyik krumplitermelő, a szlovák?

lorincimagazin.blog.hu/2013/03/30/kozpenzbol_vasarolt_szlovak_krumplit_a_fideszes_varosvezetes

alfahir.hu/2019/09/21/budapest_xi_kerulet_krumpliosztas_fidesz_hoffmann_tamas_2019_es_onkormanyzati_valasztas

index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/01/23/krumplit_oszt_a_fidesz_a_nyugdijasoknak_a_xii._keruletben/?token=a521f65dd0594d35c726af83571d1cf3
Aki Én
@Eladott Ország: Tényleg nem tudom, hogy ezen a véglény Verőce IQ bajnokon sírjak vagy nevessek. Olyan szellemi mélyszegény, hogy arra nincsenek szavak. Ez tényleg azt hiszi, hogy itt bárki vevő a butaságaira?
tulipan
@Aki Én: Mit akarsz? Ezt a viccet igazán remekül kitalálta, amilyen narancsnyik véglény/ Amikor kevés a krumpli, vásároljuk fel a készletet, természetesen,csak a haveroktól, adjuk oda szavazás csábításkémt, a kiválasztott népnek, igy a minden érdekelt jól jár! A haverokak nem lesz gondjai, mindazzal, amit fentebb, @Verőce21: felsorolt!, a bamba nép meg üvöltve dicséri a rendszert és rá szavaz, a többi meg, úgyis van szarva!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.