A Jobbik győri elnöke szerint egykor azért csatlakoztak az összefogáshoz, mert tervük szerint így a nemzetellenes baloldali pártok nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben.

Eljött a várt pillanat! Kilépünk az ellenzéki összefogásból! – írta Fodor Roland, a Jobbik győri elnöke Facebook-oldalán. A politikus közölte:  kedden mind a négy jobbikos jelölt visszalépett mint egyéni választókerületi képviselőjelölt.

Az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is. Kilépésünk hónapok óta tervezett volt, nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz!

– áll a képviselő posztjában.

Fodor szerint egykor azért csatlakoztak az összefogáshoz, mert tervük szerint

így a nemzetellenes baloldali pártok nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben.

Ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemennünk – minden jóérzésű polgár döbbenetére – ebbe a proletár rémálomba. Értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan – fogalmazott Fodor.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Fodor Roland

(24.hu)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@reagens: A doktornőről semmi bizonyíték nincs és le is álltak Donáth basztatásával. Borkait nem is fogják letartóztatni. De szerettek volna egy ilyen szaftos dolgot Gyurcsányról is. Mit nem adtak volna ezért.
reagens
@Horizont: Őszintén szólva Fletóból ilyet nem nézek ki! :-)
Most akkor nézzük ennek a hírverésnek a hozadékát. Lehet, de csak lehet, hogy Borkai valamennyit veszített a támogatottságából, de szerintem így is magasan nyer!
Egy dolog biztos! Az ellenzék ezzel a parádéval ismét lejáratta magát. Ha arról kezdenek cikkezni, mekkora kurvapecér a fickó, talán a prűdek és a családanyák egy részét megnyerik. Nekik ez nem volt elég, már korrupció és közpénz lopás lett a vádaskodás témája. Ezt meg nem tudták bizonyítani.
Így megint hazugságban maradtak és a videóra pedig mosolyogva legyintenek a szavazók!

Ne is haragudj, de ezt a hírt én jobban ki tudtam volna használni, mint ezek a nyomorult ellenzékiek! Hogy lehetnek ezek ennyire tehetségtelen lúzerek! Bizony isten, már azon gondolkodom, ezeket is Orbán fizeti! :-))))))))))))
Sámannus
Mentik a szarkupacokat most kibuktatják a beépített embereiket az ellenzék soraiból, és felállnak a nertársak mellé.
Eladott Ország
Mirkóczki Ádám szerint a fidesz kilóra megvette a győri Jobbikosokat. Mirkoczky szerint a Jobbikosokat a fidesz megvette kilóra. Vagyis, jelentős összeget ajánlottak fel nekik, amiért közösen, vállt vetve felmondták az együttműködést az ellenzékkel. A Jobbik Magyarország Mozgalom országos választmánya, azonnali hatállyal kizárta a soraiból a renitens képviselő jelölteket.
https://olkt.hu/mirkoczky-adam-szerint-a-fide...
Horizont
@reagens: Már évekkel ezelőtt oknyomozó újságírók megírták a földmutyit. Csak nálunk Polt van aki úgy ugrál ahogy orbán kéri. Miről beszélsz? Szerinted amúgy befér közétek a keresztény kultúrát naponta a pofánkba nyomó orbán mellé egy szexorgián részvevő kokainozó példás családapa?
Bravó...
reagens
@Horizont: Nekem simán befér, sőt még imponál is a fazon! Persze, nem számítok, mert én Budapesten szavazok, nem Győrben!
Elkeserítelek, de a kokaint sem sikerült bizonyítani! :-) Maradt a szexorgia!
Arra utaltam volna, hogy ez a béna ellenzéki banda nem tudott ebből sokat kihozni, pedig volt benne kraft!
Maradni kellett volna a puritán elvekhez való ragaszkodás mentén és ezen lovagolni, de ezek mohók voltak! Így megint a saját dugájukba dőltek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.