Nem lassít a Magyar Turisztikai Ügynökség és 4 milliárd forintos felhívást tett közzé balatoni kikötők építésére és bővítésére. Lesz hol feltölteni a méregdrága elektromos hajókat. Egy nappal az önkormányzati választások után, október 14-én már meg is jelent a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) felhívása balatoni kikötők építésére vagy bővítésére. Erre a célra 4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást szán a turisztikai ágazat kormányzati szervezete és várhatóan ebből a keretből 5-8 projektet fognak támogatni. A cégek és önkormányzatok november 15-től december 16-ig pályázhatnak minimum 100 millió, maximum egymilliárd forint támogatásra, a kikötőknek pedig 2023. november 30-ig kell elkészülniük.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Kicsit " megtámogatjuk " Récsöl ténsasszonyt...?
RonaGyuri
@Clavigo: ez egy szaros román pribék, aki ezért fizetést kap! =))
reagens
@Clavigo: Borkai nagyon szimpatikus! Nem buzi, nem puha pöcsű, nem libsi!
dr. prédikátor
@reagens: nyikari cerkóf!!Honnan tudod hogy nem puha pöcs??? őt is leszoptad magánszorgalomból ??? te féreg patkány!!!
Clavigo
@reagens: Idézlek te seggfej.." Ők majd a bűnt,a devianciát,és drogosokat támogatják".. Borkait kik támogatják,segglyuk ? Nagyon buta vagy,,bozgor.
reagens
@dr. prédikátor: @Clavigo: Miért nem egymással beszélgettek? Két ilyen magyarellenes senkiházi biztosan megértené egymást! :-)))))))))))))))))))
Na buzik, most felhörrentek? :-)))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.