Niedermüller Péterék ezerrel keresik a speciális tudással rendelkező szakjogászokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ócska pártkatonák! =)) próbálják nehezíteni a disznóságaik leleplezését!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@nezelodo: A rendőrnek öltözött terroristákra gondolok és a magyarul nem tudó verőemberekre. A terrorista csürhére.
nezelodo
@reagens: Látod, milyen felemelően oldódott ez meg? Most magyarul nem tudó, potya nyugdíjat kapó határon át hurcolt szavazó emberek dönthetik el a választásokat, szerencsére már csak a tudatlanságban tartott vidéken, ahol csak a propaganda tv-k és rádiók a nemzeti információ. Felértékelődtek a gazdátlan romos házak, összedőlt disznóólak, és hullaházak a lakcím nyilvántartónál is.
nezelodo
@Aki Én: Ettől az embertől, és a hasonlóktól várod, hogy olvasson? Még a nyilvánvaló valóságot is letagadja azokban az összetett mondataiban, aminek nagy részét a libsi-bolsi szóösszetétel teszi ki.
Sámannus
Gondolom az összes muszka a legbelsőkörben dolgozott.
Klubtag
Egyébként meg, ha idehaza az igazságszolgáltatás(???) nem a fidesz-kdnap politikai szajhájaként működne, már régen börtönben kéne lennie azoknak, akik a mocskos uszítókra hallgatva eltulajdonították az önkormányzat tulajdonát képező dokumentumokat, a hardver eszközöket. Továbbá a fenyegetéssel vagy ígéretekkel megtévesztett közszolgák nagy létszámú távozását a munkahelyükről egy paritásos alapon felállítandó szakbizottsággal vizsgáltatnám ki, különös tekintettel arra, hogy hol helyezkednek majdan el.
Ez az egész gazemberség ugyanis kimeríti a közszolgálati feladatok ellátása és a közbiztonság ellehetetlenítése érdekében tett szabotázs akciók fogalmást. Az önkormányzatok helyében ezt nem hagynám következmények nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.