Gréczy Zsolt szerint "újabb szintet lépett az orbáni diktatúra", az ügyészség lépése felháborító, undorító, visszataszító, a DK abban bízik, hogy a teljes ellenzék szolidáris lesz és támogatja Varju Lászlót.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, hogy hozza nyilvánosságra a Pénzügyminisztérium budai Várba költözésének pontos részleteit.

Varju László alelnök pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján a Népszava cikkére hivatkozott, miszerint a minisztérium költözése a 2016-ban becsült 26 milliárd forint helyett várhatóan 47,5 milliárd forintba kerül majd.

A költségvetési bizottság elnöke úgy fogalmazott: felháborító, hogy miközben rendszeresek a kilakoltatások, elsorvadnak a kisfalvak, gyermekek éheznek, a "kormány teljesen felesleges luxuskiadásokra szór a közpénzből tíz- és százmilliárdokat".

Varju László feltételezi, hogy a tárca által jelenleg használt épületre valaki "már szemet vetett" és azt el fogják adni.

A más témában feltett kérdésekre Gréczy Zsolt frakciószóvivő válaszolt. A politikust kérdezték arról, hogy Polt Péter legfőbb ügyész garázdaság, valamint súlyos testi sértés gyanúja miatt újabb ügyben – az MTVA-székháznál tavaly decemberben történtekkel összefüggésben - indítványozta Varju László mentelmi jogának felfüggesztését.

Gréczy Zsolt azt felelte, "újabb szintet lépett az orbáni diktatúra", az ügyészség lépése felháborító, undorító, visszataszító, a DK abban bízik, hogy a teljes ellenzék szolidáris lesz és támogatja Varju Lászlót.

Az Országgyűlés hétfőn egy másik ügyben már felfüggesztette Varju László mentelmi jogát. Az ügyészség gyanúja szerint ugyanis a DK politikusa a 2018-as országgyűlési választás előtt anyagi juttatást ígért egy függetlenként induló jelöltnek azért, hogy visszalépjen a javára. Gréczy Zsolt erre reagálva azt mondta, a Fidesz nehezen viseli, hogy Újpesten Varju László egyéni országgyűlési képviselői, a szintén ellenzéki Déri Tibor pedig polgármesteri címet nyert.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Most Varju lett az első számú közellenség? A képet nézve fidesz szemüvegen keresztül, valóban úgy látszik, hogy a képviselő verte meg a három kigyúrt biztonsági őrt, akik 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek! Vagy mégsem???
Tessen mondani, csak szemből néznek bennünket hülyének, vagy már profilból is?
Klubtag
Nyilvánvaló, hogy miért kell Varjú Lászlót ellehetetleníteni...sokat kérdez...
Volt anno egy aranyos orosz rajzfilm, az volt a címe, hogy: MINDENT TUDNI AKAROK - a tartalom másról szólt, de a cím ideillő...
Macskaszem
A végén még kiderül, hogy az Adrián is Varjú László orgiázott borkainak öltözve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.