Szerdán 350 munkavállalót érintő létszámcsökkentést jelentett be az acélfeldolgozó társaság. Szerdán 350 munkavállalót érintő létszámcsökkentést jelentett be az ISD Dunaferr a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatala felé – közölte ma, Vlagyimir Putyin orosz elnök magyarországi látogatása napján az orosz hátterűnek tartott acélfeldolgozó társaság.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Chao ragazza
@RonaGyuri: Mivel sosem dolgoztál életedben ,főleg nem magánszektorban fogalmad sincs róla hogy működik a világ ! Szakmád ezek szerint nbuta vagy.Miért nem próbálkozol az építőiparban mint ács dolgozni?
RonaGyuri
@Chao ragazza: ezt a sok baromságot honnan szeded??? =))
Chao ragazza
@RonaGyuri: kanadaihirlap.com/author/grona/ Életedben nem dolgoztál termelő munkát,elméleti szakember vagy ! Modelezzésben ok, de a való élet egész másként működik. Én úgy német ,latin ,skandináv ,holland és brit ( Skócia ) országokban mint szakmunkás dolgoztam sokszor embereket irányítottam ,angol,német ,holland nyelven beszélek.Igaz már nyugdijas vagyok Magyarországra jöttem vissza az iszlám veszély miatt.
RonaGyuri
@Chao ragazza: én majdnem hasonló helyeken egyetemen előadtam és kutatóintézetekben dolgoztam, és - bőr ehhez is hülye vagy - de valamivel jobb rálátásom (már csak azért is rendszerelmélettel is foglalkoztam) van a dolgokra mint egy hozzád hasonló bunkónak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.