Balogh Krisztina úgy döntött, hogy nem magánlevélben reagál a közmédia által küldött felkérésre, ezért az MTVA-tól kapott felszólításán túl megosztott velünk egy nyílt válaszlevelet is. A levelet Balogh Krisztina engedélyével teljes egészében közöljük: „Mélyen tisztelt Papp Dániel Vezérigazgató Úr! Sajnálom, ha bármilyen módon azt a látszatot keltettem, hogy az M1 esetében nem egy objektív, pártatlan, kiegyensúlyozott hírcsatornáról van szó, hanem a kormányzó Fidesz-KDNP kampányeszközéről. Valójában be kell látnom, hogy ez a sugallat hamis, szemben az MTVA teljesen tényalapú tájékoztatásával, ezért elismeréssel kell adóznom kollégáim fáradhatatlan oknyomozó tevékenységéért, amellyel részletesen bemutatták és felgöngyölítették az olyan korrupciógyanús történeteket, mint a trafikmutyi, a Microsoft-botrány vagy az Elios-ügy. A közszolgálatiság mércéje szerint feltárták azt is, hogy miből gazdagodott meg hirtelen a miniszterelnök egykori gázszerelője, Mészáros Lőrinc, vagy...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hát ez valami parádés. *5
Sok-sok ilyen ember kéne, gratulálok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Egy videoklip a kösszmédiáról:
www.youtube.com/watch?v=4-2W-MGqunI

"Akkor, amikor, olyan, amilyen
Díszlet van, de tartalom nemigen
Nyithattunk volna 11 klinikát
De baszd meg a kritikát, 80 milliárd

Akkor, amikor, olyan, amilyen
Díszlet van, de tartalom nemigen
Hiába ugatsz, úgyis ezt nézed
Hívj Tarsoly Csabának, mert viszem a pénzed."
Aki Én
Hát ez valami parádés. *5
Sok-sok ilyen ember kéne, gratulálok.
luiz
Értem én az iróniát, de az nem fegyver egy gátlástalan maffia ellen.
luiz
@luiz: Folyt. Elovassa 5-10 ezer ember oké. A nagytöbbséghez el se jut, de ha mégis azt se tudják miről szól, majd legfeljebb összeollóz nekik belőle valamit az MTVA, hogy ők is megértsék
nemkati
Az MTVA minden országos napi- és hetilapnak, minden vidéki médiának eljuttatja Balogh Krisztina bocsánatkérő magánlevelét, mely a következő:

„Mélyen tisztelt Papp Dániel Vezérigazgató Úr!

Sajnálom, ha bármilyen módon azt a látszatot keltettem, hogy az M1 esetében nem egy objektív, pártatlan, kiegyensúlyozott hírcsatornáról van szó, hanem a kormányzó Fidesz-KDNP kampányeszközéről.

Valójában be kell látnom, hogy ez a sugallat hamis, szemben az MTVA teljesen tényalapú tájékoztatásával.

Örömmel láttam, hogy a köztévében egyáltalán nem érvényesül kettős mérce. Tanúsíthatom, hogy az MTVA-nál töltött időszakban sosem szembesültem cenzúrával.

De mindezeknél nagyobbra becsülöm az MTVA-ban, hogy hozzáértő elemzőket hívnak szakérteni a közéleti műsoraikba. Különös figyelmet fordítanak arra, hogy a vendégek minél több létező véleményt megjelenítsenek

Őszintén kérek bocsánatot a cégtől, mert az MTVA igyekszik betartani a közszolgálatiság alapelveit.

Barátsággal,
Balogh Krisztina,
volt munkavállaló"
Nessy
A királyi média annyira "tiszteli" a tényeket, hogy még véletlenül sem foglalkozik vele, nem zavarja vele össze a hívek gondolatait!
Azért aranyos, mikor a jó hírnevét félti! Pedig ahol nincs, ott ne keress!
SystemError
Ez mekkora! Respect a bátor és szellemes stílusért. Az meg, hogy ez a baszadék, hírhamisító Pöcs Dániel művel elképesztő, de hát ő is csak 1G
Nessy
Fidesz tempó! Nem a leírtakat cáfolja, (talán nem is tudná!), hanem perrel fenyegetőzik! Polt Péter meg majd fehérre mosdatja, mint anno a hírhamisításból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.