Erről Orbán Viktor tárgyalt a Karmelita kolostorban az egyetem vezetőségével.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Vadászeb legyek, ha ezt értem! A kínai egyetemen nem gond a Társadalomtudományi kar, a magyar egyetemeken ördögtől való! A kutatási munkájuk meg kis hazánkban egyenesen káros, és megszüntetendő! Nincs itt egy kis ellentmondás?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Vadászeb legyek, ha ezt értem! A kínai egyetemen nem gond a Társadalomtudományi kar, a magyar egyetemeken ördögtől való! A kutatási munkájuk meg kis hazánkban egyenesen káros, és megszüntetendő! Nincs itt egy kis ellentmondás?
kereső
@Nessy: Nem gond, ha belegondolsz, hogy mivel is foglakozhat egy kemény dikatatúra egyetemének "társadalom tudományi"kara. Egy olyan országé, ahol átnevelő táborok vannak a renitens gondolkodóknak. Úgy hiányzik ez itt nekünk, mint üveges tótnak a hanyatt esés.Egyértelmű a dolog. A mi kis hazánkban a társadalomtudománnyal foglakozó gondolkodók nem hivei a dikatatúrának.
Nyírfa
Rossz érzésem van.
Kínai egyetem? A Várban? Informatika?

Szóval, már itt van a KGB a bankkal, a törökök a janicsárképzővel, a kínaiak pedig már egyenesen a várban az egyetemükkel - és a kapcsolódó kórházakkal ?, merre?, milyen funkcióval, kinek? - , ahonnan kiépíthetik az Európát könnyedén befogó kémhálózatukat, segíthetik a fideszt az ellenzéki médiafelületek akadályoztatásában, előkészíthetik a '22-es nagy választási csalás programját, és bekapcsolódhatnak az ország internethasználóinak a megfigyelésébe is. Megy ez nekik, otthon ezekre specializálódnak: kémkedés, megfigyelés, korlátozás.
Jön a Szabad Európa Rádió...remélem, fel vannak készülve.
Nyírfa
Orbán átjáróházat csinált a országból, a lehető legrosszabb értelemben.
kereső
@Nyírfa: a SZER vezetője levizitelt orbánnál. Nem tudom, hogy anno Kádárnál is?
CsipkeRózsa
Kína sokkal közelebb van hozzánk, mint Ausztria!
Nyírfa
@kereső: Hát, nem valószínű, hogy Kádártól kértek volna meghallgatást.
Hogy Orbánnal találkoztak, az legálissá teszi a működésüket. Hogy milyen korlátok között, majd elválik.
Nem gondoltam, hogy a XXI. században, Magyarországon Szabad Európát fogok hallgatni. Nonszensz az egész helyzet, ami itt van.
csak úgy....
csak egy butuska kérdés! :) a török suliból ,közvetlen lehet jelentkezni a kínai egyetemre? allah és butha ,egyre butábban nézhetnek a magyarok istenére...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.