Ez egy komoly ország, mondta a miniszterelnök.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Még hogy egy stadiont?! Mi százat építünk, ha a fényes tekintetű úgy kívánja!
Na ugye hogy egy komoly ország vagyunk...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Még hogy egy stadiont?! Mi százat építünk, ha a fényes tekintetű úgy kívánja!
Na ugye hogy egy komoly ország vagyunk...
SystemError
Szólj le arról, hogy 1,5-2 millió tájékozatlan és krumpliztatott, kettős állampolgár miatt az ország egészére fogja a lopásaikat. Ha már itt tartunk majd gondolkozhatsz a sitten arról, hogy pár kórházzal, iskolával be lehetett volna fogni az ország száját, de egy dafke fasszópó geci vagy és maradsz is a sittig, ami nemsokára a falig menés eredménye lesz..
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Na, na... lassan már mindenkire jut egy stadion. Ennyire azért nem állunk jól sem anyagilag, sem a focival ! Nehogy már a lekvár tegye el a Nagymamát!
Sámannus
Ez nem stadion, hanem kurva nagy budi, mert leszarod, hogy mi történik benne, mert azt a kiválóknak építik, akik rászolgálnak egy ilyen alkotásra. Ti arra szolgáltatok rá amit egy hónappal ezelőtt kaptatok vereséget.Akiknek építették a stadiont az a futballmaffia aki nektek egy titkos hadseregetek, aki hatalomra segítettek, és akik most is felgyújtják az országot amerre elvonulnak, szét verik a metrót és a közlekedést, vagy a Planetáriumot ha valami nem tetszik nekik. A szennyes csőcsléknek építettétek, maradjunk ennyiben, és ne alázd ezzel a tesznye dumával az országot, mert ezzel te csak romboltál, mert közben a jóléti rendszereket a földig romboljátok, nem törődve a társadalom legelemibb érdekeivel. Utolsó ganyéj hazaárulók vagytok pohoskám.
Nessy
Keresheti a kulcsot! Hány stadiont építettek az elmúlt években? Minden falu végén egyet, a fővárosban meg már lassan több a stadion, mint a kórház! A tízmillió meg már nem tízmillió!
1magyar
Az a kormány amelyik úgy vezeti az országot,hogy havi 22 és 30 ezerből kell megélni egy rokkantnak, vagy nyugdíjas korúnak - az mondjon le.
kereső
A "világra szóló" stadion avatással egy időben, Bécsben felavatták a CEU új campusát.
Sámannus
@1magyar: Jó lenne kipróbálni, mit tenne a pohos, ha a börtönbe egyhavi ellátást megvonnának tőle úgy mint a rokkantakkal teszi, hogy NINCS más helyette. Biztosan meglepődne, ha feltolnák az agyáig. Ő ezt százezrekkel tette meg a stadion kapcsán.
1magyar
@Sámannus: Annyira elszegényítik a betegeket,öregeket, hogy egy idő után már az ellenzékre szavaznak.
Nessy
Egykoron azt írta a költő: "Száz vasutat, ezeret építsetek..."
mai Orbán óhaj: Száz stadiont, ezeret építsetek...
RonaGyuri
téged kellene becsukni retardált dagadt törpe! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: egyébként miért nem 15millióról beszélsz? a többihez talicskázzátok a pénzünket!!!
Sámannus
@1magyar: Ez már kevés
@RonaGyuri: Ők is fizetik a miénkből, csak hülye a magyar mindent beszop.
simmering73
És ha 10millió ember nem tud elzavarni egy mocskos tolvaj kormányt, akkor csukjuk be a boltot.
tudode
Be röhögtesse ki magát
.
De fel tudtunk az újjáépítéssel egyidejüleg, amely népünnepély volt, ahol a NYÁRI JÁTÉKOKAT is le lehetett bonyolítani az atlétikát szeretők örömére:
.
----- Az új Népstadion megnyitása -1953-
.
www.youtube.com/watch?v=oI0nbGeNENc
.
Majd ha lehullik a halványuló csillaga félbilliárdért betonszarkofágot hagy az utókorra, amelyek úgy fognak járni, mint a hasonlóan megalómániás kárpátok géniuszának a stadionja, és faluja, mivel őfélesége a betonerdői már ma sem lennének fenntarthatóak a költségvetésből kivont TAO lóvék nélkül
.
---- Ez maradt Ceausescu gigantikus stadionjából és szülőfalujából
.
www.youtube.com/watch?v=bckUlBDc-KA
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.