Hoppál Péter fideszes képviselőnek egészen eddig a városházán béreltek irodát, most mennie kell.

Kidobták a fideszes képviselőt a városházáról

Egy pécsi bizottsági előterjesztés szerint Péterffy Attila független polgármester felmondja Hoppál Péter irodáját, ami a városházán van – írja a Pécsi Stop.

Tavaly decembertől bérelt az országgyűlési hivatal határozatlan időre irodát a fideszes országgyűlési képviselőnek a városházán, havi 250 ezer forintért. A cikk szerint összesen három helyiségről van szó, összesen 84 négyzetméteren.

A lépést azzal indokolják, hogy a polgármesteri hivatalt úgy szervezik át, hogy az idegen tulajdonú épületekben elhelyezett hivatali egységeket a városházára hozzák vissza, ott találnak nekik helyet, így nem marad hely az egyéb bérleményeknek.

A szerződés felmondásának semmi következménye nem lesz, az előterjesztésben azt írják, hogy mind a bérlő, mind pedig a bérbeadó indoklás nélkül felmondhatja a szerződést. A lap úgy tudja, hogy felajánlottak egy csereingatlant a képviselőnek.

(Kép: MTI/Máthé Zoltán)

Forrás: hvg.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Jól tették. Pécs egyik tönkretevőjének semmi keresnivalója a Városházán.
Különösen figyelni kell arra, hogy a szobája falán lógó festmények visszakerüljenek a múzeumba ahonnan elhozta őket.
Mindegyik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@vitriol: Az utcan nem lehet elzavarni a fideSSt. Ahhoz forradalom kellene, de mint lattuk sosem jon ossze a megfelelo tomeg es utoero. Igy nem megy. Fotelbol nem lehet elzavarni a maffiat.
Ezert csak a valasztas marad, ami 2022-ben lesz legkozelebb. Erre kell felkeszulni, es azt csinalni orszagos szinten, amivel Budepestet es a videki nagyvarosokat sikerult felszabaditani a fideSS rabsagabol.
silber13
@sokanvagyunk: Szerintem a pécsi kórus egy jobb sorsra érdemes énekkar, akik valamikor egy zeneileg profi karvezetőt kaptak, akinek önként vállalt politikai ámokfutása betette a vasajtót valamikor olyan remek énekkarnak.
volvós
A lap úgy tudja, hogy felajánlottak egy csereingatlant a képviselőnek.
Tudnám javasolni a Csillag Börtön 13-as hímnemű celláját...
Az orális és az anális részlegben.
nevemnick
Csak azt kapta az utóbbi időben, amit megérdemelt.
Eladott Ország
@volvós: tegnap, 00:47; Támad a kultúrfölény. Hoppál Péter hangsúlyozta azt is, hogy Brüsszellel szemben a népességfogyásra a migráció helyett a magyar kormány a családok megerősítésében látja a megoldást. “A családok megerősítése és patrióta gazdaságpolitika ízig-vérig kulturális kérdés” – szögezte le. (MTI)
Ötvenhatodik születésnapja alkalmából küldök egy verset. Igaz, nem én írtam. Népdalból átírt ünnepi vers, és egy nagy magyar kedves vezető hatvanadik születésnapjára készült. Más most nem jut eszembe, de a nevét kitörlöm, nehogy megsértődjön. A születésnapján.
„Gyertek, lányok öltözzetek fehérbe, / Szórjunk rózsát …… elvtárs elébe. / Hadd járjon ő a rózsában bokáig, / Éljen, éljen …… elvtárs sokáig!”
Baltával vágta szét a felcsúti focibunkó a történelem egyik leghíresebb zenekara költségvetését
www.youtube.com/watch?v=lX6zLjgpr0k

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.