De van még egy rakás pikáns név az új ejtőernyősök listáján. A legviccesebb nem is önmagában az, hogy Vágó István gyurcsányista extévés azonnal beleül a BKV-leányvállalat Vasúti Járműjavító Kft fb-jébe, hanem hogy ezt mivel indokolta/magyarázta. Hát azzal, hogy a cég tevékenységi köre szerinte közelebb van az eredeti végzettségéhez, mint a tévézés. Vágó ugyanis - ezt az eddigiekből nehéz lenne kitalálni - vegyészmérnökként végzett. Fb-tagként havonta a minimálbér összegét kaphatja, vagyis 149 ezer forintot. Egy fb-tagnak cserébe évi néhány alkalommal kell "dolgoznia".

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Vágó Istvánnak nem fizet a DK szennycsatorna, a Nyugatifény blog? Amit Gréczi Zsolttal vezettek?
Kálmán Olga DK-s politikus 1 millás fizuval már elhelyezkedett, a többi ingyenélőnek is kell az ingyenpénz!
Miben különbek ezek, a Fidesz potyázóinál?
Csak addig "védik" a közpénzt, amíg ők nem kerülnek a húsosfazék közelébe?! Azt követően már az az ellenség, aki kimondja, hogy talán nem kellene a Fidesz közpénz lenyúlásait a DK-s sleppnek is követni?!
kereső
Ebben az előterjesztésben rendezik a Fidesznek járó vezetőségi helyeket is. BVH Budapesti Városüzemeltetési Holding Zrt. felügyelőbizottsági tagja lehet Láng Zsolt egykori II. kerületi fideszes polgármester havi bruttó 270 ezerért. Wintermantel Zsolt bukott újpesti polgármester a BKK igazgatóságába kerül be 3 minimálbérérét, vagyis havi 450 ezerért, Dankó Virág pedig, aki Láng alpolgármestere volt, a BKV fb-jébe ülhet be. Bagdy Gábor volt KDNP-s főpolgármester-helyettes pedig a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. fb-jében vigasztalódhat.
Béla333
A lényeg: egymást el nem számoltatni, a potya közpénzből jutalmazni, akkor nem lesz itt semmi gond!
Karácsony a mai napi hír szerint valami 150-200 milliárdos hiányt vizionált a Főváros kasszájában, de azért Tarlósnak kitüntetést ad és extra végkielégítést!
Mert nekik ez jár...
Béla333
Ráadásul Vágó még felveszi a fizuját a Hegyvidéki Önkormányzatnál is, mint Önkormányzati képviselő!
Meg nyilván mint a Nyugatifény nevű DK-s szennyblog egyik vezetője, onnan is kaszál egy kicsit!
De egy kis potya azért mindig jól jön, igaz Pityu?
csetere
@Béla333: Nem adnék egy fillért sem Tarlósnak, mert már a választáskor kiderült, hogy 150 milliárdos az adósság!
Béla333
@csetere: 19.59
Egyetértünk!
Tarlós nem számoltatta el Demszkyt, mivel ő közpénzből megvásárolta a szabad elvonulását a Margit-híd aranyárban a Simicska féle Közgép fővállalkozásában való megvalósításával.
Karácsony kitünteti Tarlóst és extra végkielégítéssel engedi el, holott a kassza vagy 150 milliárdos hiányt mutat.
Mi ez, ha nem kéz-kezet mos, bűnözők maffia szövetsége?!
kokopelli
...már csak a Metro fakockájának megtalálásáért is megérdemli a külön zsét!...Az egy igazi férfimunka volt!
CsipkeRózsa
Nem értem, szerintetek mindenhova fideszeseket kellett volna odarakni? Egyébként, úgy láttam, a dk-sok kisebb havi pénzt kapnak, mint a fideszesek.
Béla333
Az elmúlt 30 év arra tanította meg az embereket, hogy ebben az országban csak olyan politikusi bűncselekmény, korrupció, közpénz ellopás, sikkasztás van, aminek nincs elkövetője!
Egyik sem számoltatja el a másikat és így abban is biztos lehet, hogy ha fordul a kocka, akkor őt sem fogja a másik csapat elszámoltatni!
Azért is jó, ha külsős embereket nem engednek a fazék közelébe sem, mert nehogy elrontsa ezt a már jól működő maffia kapcsolatot...
Jó az, ha megbízható emberek "ellenőrzik" egymást...
nevemnick
@Béla333: Miben is világrekorder a magyar kormány?

Ja, államtitkárokban és államtitkár helyettesekben, miniszterelnöki megb@szottakban és miniszteri megb@szott-helyettesekben, miniszterelnök és helyetteseiben... folytassam még Béla?
Béla333
@nevemnick: 20.48
Még nem tűnt neked fel, hogy ez egy következmények nélküli ország? (Persze ez csak a politikusi bűncselekményekre vonatkozik!) Egyik oldal sem számoltatja el a másikat, bármit is tettek az elődök, amíg uralkodtak rajtunk!
A Fideszeseket sem fogják elszámoltatni az álellenzéki politikusok sem most az önkormányzatoknál, sem 2022-ben, ha esetleg kormányváltás lesz is!
Karácsony is a választási kampányban emlegette, hogy a 3-as metrókocsik felújítása világraszóló botrány, ami kivizsgálást igányel. Aztán hogy megnyerte, azóta síri csend van ez ügyben, de Tarlóst azért kitünteti és kitömi búcsúzóul közpénzzel.
Vagy mi van az e-jegy milliárdos mutyijával?
Mi van azzal, hogy vagy 150 milliárdos hiány van a pénztárban Karácsony minapi bejelentése szerint?
Folytassam még nevemnick?
nevemnick
@Béla333: látod Béla! Erre gondoltam én is, hogy ezek is ugyanazt csinálják mint az előzőek. Itt csak egy q
nevemnick
@nevemnick: folyt... qurva nagy rendszerváltás kellene, amit csak azzal lehet kivívni, ha az egész, az eddigi politikában résztvevő sz@rjankót elzavarnánk, eltiltanánk a politikából, és ha másként nem megy akkor hátravinni őket. Ezek mind ugyanazok.
Folytassam Béla? :D
csetere
@Béla333: Ebben egyetértünk! Az dühít, hogy Tarlós maszatolt. Mivel már az átadásnál kiderült, hogy mennyi a hiány, számon kértem volna írásban Tarlóst.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.