A szeptemberi közel 500 milliárd forint után novemberben mintegy 375 milliárd forintnyi EU-támogatást utalt át az Európai Bizottság a magyar kormánynak – derül ki a Portfolio vizsgálataiból, így ez a korábbi bő 400 milliárd forintos pénzügyi büntetés bevállalása után hatalmas karácsonyi ajándéknak tűnik. Újabb hatalmas átutalást, adataink szerint mintegy 375 milliárd forintnyi EU-támogatást küldött az Európai Bizottság november elejétől december elejéig a magyar kormánynak, amiből a Pénzügyminisztérium novemberre csak 220 milliárdot számolt el minapi adatközlésekor, így mindez tovább javítja a magyar büdzsé év végi helyzetét. Ebből a költségvetési mozgástérből akár jelentős pályázati kifizetéseket is teljesíthetne a kormány, mégsem látjuk ennek határozott jeleit. November elejétől december elejéig ugyanis adataink szerint „csak” 1211 új pályázati nyertest hirdetett ki, akiknek 34 milliárd forintnyi támogatást ítélt meg, illetve a 4 hét alatt összesen csak 74 milliárd forintot...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az EU nem jó gazdaként bánik az eu polgárok által befizetett pénzzel!!! Valahol, valamikor az EU illetékeseinek számot kellene adni erről is??!!!
Macskaszem
A kipcsakoknak megint itt a habzsidőzsi, a büntetést meg majd mi fizetjük.
colibri
A mezőgazdasági kisvállalkozó még a földalapú támogatását sem kapta meg orbánéktól. Mivel termés szempontjából pocsék éve volt, most tartozik a földbérleti díjjal, de iparűzési adótartozása miatt is piszkálja az önkormányzat. Bevétel meg szinte semmi! Orbán azért tartja vissza a magyaroktól a jogosan járó támogatást, hogy az uniótól kapott pénzt kihordja az országból???
simmering73
Ott se mennek normálisan a dolgok. Mintha nem tudná az egyik, hogy mit csinál a másik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.