Sokan kerekednek fel karácsony első napján, hogy meglátogassák a rokonságot. Összekészítve a bejgli, az ajándékok, de az utazási gubanc nincs tervbe véve. Ki gondolná, hogy nem elég gondosan megnézni, hogy indul-e a járat, amivel utazna az ember! A Blikk olvasója arról számolt be, hogy nem leányálom a Volánbusz járatával tervezni mindezt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
2019.október 1-től minden vidéki helyi-és helyközi buszjárat "volánbusz". Központositottak.
kereső
A Budapesten székelő vizfej pontosan tudja, hogy csajágaröcsögén - és Magyarország vidékein milyenek az utazási szokások, főleg ott, ahol nincs vasút.
Nessy
@RonaGyuri: Betartják az előírásokat! A Volánnak vagy kevés a busza, vagy nem óhajtanak ünnepi túlórát fizetni a sofőröknek! Tessék kocsival menni! Ha meg nincs, tessenek otthon maradni!
Clavigo
@kereső: Pont olyan jól működik ,mint pl. a központosított Nemzethhyy Kukaművek...
ágimami
@Nessy: "a Volánbusz több hibát is vétett.

Úgy tűnik, nem számoltak a megnövekedett karácsonyi utasforgalommal. Már a kiinduló pályaudvarokon látszott, hogy utaslemaradás lesz, és mentesítő járatokat kellett volna indítani. A sofőröket is tájékoztatni kellett volna, mit mondjanak az utasoknak, mert az nem közszolgáltatás, hogy
“oldja meg, ahogy tudja”.
Aha!! Akinek nincs kocsija, maradjon otthon??? Klassz hozzáállás, főleg így Karácsonykor!!! :DDD

Egyébként BOLDOG ÜNNEPEKET mindenkinek!!!
namihami
Helyes! Minek az a nagy ide-oda kujtorgás. Mindenki rohadjon le a se..én és Vezérünk bölcs utasítása és a beigért milliók hatására szaporítsa inkább a nemzetet. És akkor még a busz viteldíjáról egy szót se szóltam. Már az is egy nagyobb nyereség.
Így még az esetleges veszekedés, családi perpatvar is megspórolható, amitől a karácsony még szebb és boldogabb lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.