Kicsit megkésve, de ha azt vesszük, hogy a kívánság elévülési ideje nyolc nap, akkor még bőven időben üzent az "Ördög ügyvédje". A sok borsot orr-alá törő blog névtelen szerzője az alábbiakat posztolta közösségi oldalára.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az ördög ügyvédje nem fogja kikaparni a gesztenyét, a magyar társadalom egészének kell végre magához térnie és felfognia, hogy az általunk megválasztott vezetők tartoznak elszámolással nekünk. Ők a mi szolgálatunkba álltak, nem pedig fordítva, ami ugyanúgy igaz a Fidesz-hű hatóságokra is. A demokrácia azt jelenti, hogy a nép kezében van a döntés, nem pedig az őket szolgálni hivatott hatalmasok kezében. A jogállamot tönkretehették, de 10 millió ember akaratát nem tudják semmibe venni. A gond azonban az, hogy ebből a 10 millió emberből több millión lehajtott fejjel, némán tűrik a megaláztatást. Vajon még meddig?
Béla333
Amióta az Ördög ügyvédje belengette, hogy "Rogán felkészül", azóta várom izgatottan az újabb leleplező videókat, de semmi... Mi a fene van már? Vagy megkapta a színfalak mögött a hallgatási pénzt?
Eladott Ország
@Béla333: tegnap, 14:30; Nincs kizárva. Lehet, hogy úgy járunk mint Vona Gáborral, aki újabban nagyon megokosodott.
Pálinkás Pál
lehet ez az ördög ügyvédje egy kamu sztori...azóta is várom rogánt illető leleplezéseit,amióta belengette!!! oszt semmi...lehet valamelyik fidesznyiknek volt útjában borkai...arról most nem is beszélve ,hogy ezt a mocsok bandát ilyen lelepletésekkel nem lehet megingatni...sz@rnak rá magasról...meg az agyhalott híveik is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.