A miniszterelnök csütörtöki sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a településen egy „etnikailag meghatározó népcsoport tagjai egy nagy jelentőségű összeget fognak kapni mindenfajta munkavégzés nélkül”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Gyurcsány Ferenc regnálása idején felvetette, hogy ezeket az elhanyagolt cigány gyerekeket kollégiumszerű ellátásban kéne részesíteni, megfelelő ellátással, megfelelő oktatással.
Országos botrány kerekedett belőle, a cigány társadalom ellenállása miatt. Holott mára már felnőttként képzett munkaerőnek számítanának.
Ma meg kártérítés jár nekik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Pegero: Nem Gyurcsány a téma, ha már Gyurcsányozol, nagy a különbség közte és Orbán között.

Gyurcsány nem gyűlölködik, nem uszít, nem megoszt embereket, hanem együttérző, jóindulatú vezető volt. Egy minielnök nem lehet a gyűlöletkeltés fővédnöke.

Gyurcsány nem kampányolt a cigányok melletti kiállásával, azt csak a jobboldal figurázta ki, mert ő a patás ördög szemükben. A nagy Gyurcsány ellenes őrületet is Orbán fokozta fel, amit az Orbánhívek el is végeztek szorgalmasan.

A kárpótlási börtön-pénzek a törvények szerint járnak, azért kellett megítélni a raboknak.
Biztosan tesznek ellene törvénymódosítással.
division
@Eriksson: Akkor nem vagy tisztában a tényekkel: Nálunk szegény romákat bántják, csak azért mert romák, ők soha nem csinálnak semmit, merő jó szándékból rendetlenkednek az órákon, tartják félelemben diáktársaikat, veszik el telefonjukat, uzsonnájukat, rabolnak ki idős embereket, agyonverik Szögi Lajost, meggyilkolják Kozmát, ők szegények csak a társadalom áldozatai, hiszen mint írtam, azért vannak rossz helyzetben, és azért utálja őket mindenki mert romák. Még ennyit sem tudsz? Még több pénzt nekik, mert megérdemlik!!! Adnék én nekik olyat hogy a fal adná a másikat. Külön óvodákat, iskolákat, a közelébe nem engedném a normális magyar gyerekeknek, kérdés, ki vállalná ennyi pénzért hogy tanítsa őket? Kirekesztés? Nem, józan ítélőképesség.
verőce21
Aki sajnálkozik a szegregáció miatt, kívánom neki, hogy költözzön mellé egy cigány család!

Nem kell, hogy egy osztályba, boltba, klubba, stb. járjanak, csak költözzön melléjük. És ha valamikor szólni mer ez ellen az illető, hatalmas büntetést köteles fizetni kirekesztő magatartás miatt!
Eriksson
@verőce21: S ha már szomszédok, akkor nagyon vigyázzon, hogy még a szemetesvödrét se hagyja elől, még véletlenül se.
division
@Horizont: Nehéz nem általánosítani náluk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.