A Fidesz győri szervezete haladéktalanul feljelentést tesz a legnagyobb videomegosztó portálon megjelent választásos videó miatt – közölte a szervezet alelnöke szerda délután sajtótájékoztatón a megyeszékhelyen.

Fekete Dávid, aki a város alpolgármestere is, felidézte: szombaton előre jelezték, hogy

a baloldal egy olyan videót készített, amellyel választási csalást szerettek volna elkövetni. A videóban az emberek elmondják, kényszerítették őket arra, hogy részt vegyenek a választáson és ott a Fideszt támogassák.

Hangsúlyozta, hogy azok az emberek, akik megkeresték a Fideszt, ugyanazok, akik a videóban szerepelnek. Ezek az emberek nyilatkoztak arról, hogy kik, mikor, hol és milyen módon keresték meg őket és készítették a videót, de arról is beszámoltak, hogy szereplésükért pénzt, néhány ezer forintot is kaptak.

Hozzátette: felszólítja újra az ellenzéki pártokat, hogy fejezzék be az "aljas, piszkos" kampánymódszerek alkalmazását.

Szomorúnak tartják, hogy nehéz sorsú, szellemi fogyatékos és írástudatlan embereket ilyen aljas eszközökkel használnak fel a saját kampánycéljaikra

- fogalmazott. Hozzáfűzte: a Fidesz ezt elutasítja, mert ők a tiszta versenyben hisznek, és "a győri polgárokkal közösen szeretnék építeni továbbra is ezt a várost, Dézsi Csaba András vezetésével".

Győri összellenzéki polgármesterjelölt: a Fidesznek van mit megmagyaráznia

A filmhez semmi köze nincs, de miután megnézte, úgy gondolja, hogy

a Fidesznek "bőven van mit megmagyaráznia"

- reagált Facebook-oldalán Pollreisz Balázs, az ellenzék közös győri polgármesterjelöltje szerdán a YouTube videomegosztó portálon megjelent választásos videóra.

Pollreisz Balázs posztjában azt írta, hogy ha igazak a felvételen szereplők állításai, akkor a Fidesz választási csalást követett el október 13-án, ezért távozniuk kell Győr közéletéből. Hozzátette: a videó megmutatja, miért van szükség Győrben politikai változásra, a Fidesz leváltására.

Az ellenzéki politikus egy szombati Facebook-bejegyzésében azt írta, hogy sem ő, sem kollégái nem adtak "pénzt vagy megbízást senkinek ilyen videó készítésére, sem bármilyen más provokáció előkészítésére".

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Ez megy az egész országban, mert ez ugyanolyan modell, mint a helyi médiák központi hírfolyama.

Nem sokat adok már ennek a patkány bandának...
SystemError
Amúgy kedvesek a választóikkal, akiknek köszönhetik magukat
human
Remélem lesz nyomozás a videó alapján. Ha a fidesz a ludas azért, ha kamu a videó, akkor azért. Aki nem akar nyomozást az érintett az ügyben így vagy úgy.
fahrenheit451
Felbérelt ember.
A fideszesek előre tudták.
Hazudtak megint.

Azért mert viccelek vele, ezért az még áll, hogy egy rozsdás vascsővel agyonverlek, te geci fideszes patkány, Orbánnal az élen!
human
Elnéztem már az Ördög ügyvédje blogra. Ott is fent van ez a videó. Aztán elnéztem a fidesz párti Angyal ügyvédje blogra ahol még mindig fent van, hogy január 1-ig adnak határidőt azon ellenzéki politikusoknak akik prostituáltakkal álltak kapcsolatban. Január 1 már régen elmúlt, de a blogon semmi nyoma neveknek. Nahát.
nezelodo
"Szellemi fogyatékosok..." Ezt már Sztálin elvtárs is gyakran mondta az őt bírálókra, csak ő még be is záratta őket a hűtött elmegyógyintézetekbe. Érdekes pár éve a III.-as házi püspök is ezt mondta arra aki firtatta az egyházmegye viselt nem éppen NAV barát pénzügyeit.
Málna
Semmi túlzó nincs ebben a kijelentésben, tényleg van köztük szellemi fogyatékos.
Aki Én
@Málna: Mind azok vagytok. Egyéb esetben látnátok mi megy ma itt.
human
@durbincs: Te komolyon feljegyezgeted magadnak a kommentelők nickjeit? Ez súlyos. Hívd fel ezeket a számokat és beszélj velük. Talán még nem késő. Élj teljes életet!
+36-1-201-0011
+36-80-296-844
www.kisgabipszichologus.hu/hu/hasznos/lelkisegely-szolgalatok
Aki Én
@durbincs: ...mi van beteg, a karácsonyi asztalra sem kellettél senkinek?
Borsodi
Aki igazat mond az szellemi fogyatékos.A fidesz így szavaztatott ez köztudott.Szerencsétlen embereket így zsarolják.Szégyen ez az ország! Szavaz a fideszre vagy ha nem ki leszel rúgva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.