Csuka Tamás szerint ezért tették mindezt, hogy a fogvatartottak ezzel bizonyíthassák az embertelen viszonyokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Lélekbúvártól elképesztő vizionálás!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Lélekbúvártól elképesztő vizionálás!
namihami
@tudode: Csak a 30 ezüstért előadott műsor.
A pénz hozza a megfelelési kényszert, amivel együtt jár a klinikai esetek között leírt NERhülyülés. A kasszasorból nem szabad kiállni. A visszakerülés nagyon sok nyelvmunkával jár.
tudode
@namihami: .
Undorító számomra ahogy a felekezetek tarcsamarcsát játszanak amiatt, mert az én gyermekkoromban perselypénzből, adományból és egyházadóból tartotta fenn magát az én egyházam úgy, hogy házhoz jöttek a hívekhez!
.
Arról nem is szólva, hogy a templomba jártunk hittanra, és pl. az általunk rajzolt karácsonyfára csak akkor rajzolhattunk szaloncukrot, ha valakinek segítettünk. Talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy évtizedekig végeztem önként vállalt társadalmi munkát!, ma már kevés sikerrel, mert aki számít a focit támogatja valamit valamiért!
Nessy
Bizonyíték??? Vagy csak a süket szomszédasszony hallotta a boltban?
Nessy
@RonaGyuri: Isten gyarló szolgája, a politika és O.V. kiszolgálója lett! Harminc ezüst helyett jó neki pár millió forint ajándékba! Kinek stadionra, kinek sport központra, jobbik esetben a templom felújításra! Igaz, régen erre a célra a hívek adták össze a pénzt, most az ateisták is fizetik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.