A legtöbb minisztériumban bőkezűek voltak az államtitkárokkal szemben is, amikor jutalomosztásról volt szó az év végén: több tucat politikai vezető kapott milliós jutalmat különféle jogcímeken a miniszterétől.

Busás összegeket kaptak jutalomként Orbán államtitkárai

Dömötör Csaba miniszterhelyettes előbb motivációs elismerésként, majd jutalomként kapott egy-egy havi fizetést ráadásként.

A legjobban Rogán Antal államtitkárai jártak, a Miniszterelnöki Kabinetirodánál ugyanis összesen kéthavi illetményüket kapták meg pluszban az államtitkárok: Kovács Zoltán kommunikációs, Nagy János programirodát vezető államtitkár és Dömötör Csaba miniszterhelyettes előbb motivációs elismerésként, majd jutalomként kapott egy-egy havi fizetést ráadásként, vagyis összesen 2,6 millió forintot kaptak.

A Miniszterelnöki Kormányirodán egyszeri 2 millió forintos jutalmat kapott Fónagy János és Juhász Edit. Az Igazságügyi Minisztériumban miniszteri elismerő oklevél címen egyhavi miniszteri illetményt utaltak az arra érdemeseknek: az 1 millió 944 ezer forintos juttatást hárman érdemelték ki a négy politikai államtitkár közül, köztük Völner Pál fideszes képviselő.

A további jutalmazottakról itt olvashat.

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ügyesek voltatok, jól falaztatok központi lopásokban és hazug propagandákban. Igaz a focipályakat leszámítva rohadnak a falak közintézményeinkben
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
@kereső: mivel az elmúlt években a megjutalmazottak semmi említésre méltót nem produkáltak, felajánlhatják ezt a potyapénzt a Lánchíd felújítására! - ha már a min.elnökük magasról letojja a magyar főváros fontos szimbólumát.
Borsodi
@vitriol: Ezek az anyjukat is eladnák,nem hogy adnának.Egyedül ők kapnak milliós jutalmakat,a kis emberek meg veszítsék el a házukat éljenek napról napra le vannak szarva.Mindenki annyit ér amennyije van,tehát amíg tudnak gyarapodnak.
kereső
@vitriol: Ezek erről hiresek! Ha hozzáveszem, hogy a mentősök is kaptak-37500.-Ft-ot ( amely összegből volt aki 4500 Ft-ot kapott kézhez),akkor azt tudom csak mondani, hogy szégyelljék magukat- az emmi külön is koszos körmű sarlatánnal az élen.
Lepényleső
Fosztogatást követően osztogatnak,amint a bűnözők is szoktak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.