Máshol sincs minden múzeum a fővárosban – indokolt Palkovics miniszter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: aminek egy kulcsmondata:
a nagy megrendelők között jó hitelminősítésűek is vannak, mint például a magyar állam!!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Már majdnem anyázni kezdtem,

de rájöttem, hogy csak egy feltáró vallomásról van szó

Miközben a forint újabb és újabb rekordokat döntöget az EUR árfolyamával és a derék MNB ezzel nem foglalkozik, illetve elégedetten dörgölik a tenyerüket lévén számos üzletükben ezen az árfolyam romláson nagyon sokat keresnek a mi pénzügyér Mityukánk is odanyilatkozik.
Melldöngető közleményéről számolt be a derék MTI: „Eredményesen zárta Magyarország a magas kamatozású dollárkötvények visszavásárlását, a tranzakcióval a következő években több mint 42 milliárd forint kamatmegtakarítást ér el az állam - nyilatkozta Varga Mihály az MTI-nek.”
Elsőre felkaptam a vizet főleg, hogy az IMF hitelek kiváltása is szóba került. Azonban belegondoltam. A „az ügylettel jelentős, összesen 42,7 milliárd forintos eredményszemléletű kamatmegtakarítást ér el az állam 2024-ig” dumát nem egészen tankönyvi módón kell érteni. A mi drága jó Mityukánk csak azt mondta, hogy ezzel az akcióval figyelembe véve a forint romlását mennyivel kevesebb kamatot kell fizetnünk FORINTBAN!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.