Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz balatonfüredi kihelyezett frakcióülésén szerdán, mert "egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál" – értesült a Magyar Nemzet online felülete, a magyarnemzet.hu.

Orbán bejelentette: újabb nemzeti konzultációt indít, leshetjük a postaládát

A kormányfő megtartotta szokásos zártkörű beszédét a Fidesz-KDNP frakció képviselőinek – írta a portál.

Orbán Viktor a többi között a kabinet és a frakció előtt álló feladatokról tájékoztatta a képviselőket – közölte a magyarnemzet.hu.

Az értékelésen túl azonban ez alkalommal is tartogattak újdonságot a miniszterelnök szavai: a portál információi szerint ismét nemzeti konzultációt indít a kormány.

Orbán Viktor véleménye szerint a kabinet az elmúlt tíz évben sok jelentős kérdésben kikérte a magyar emberek véleményét, és "közös döntéseik igazolták a nemzeti egyetértés erejét".

A magyarnemzet.hu úgy tudja, hogy most fő témaként a kormányfő azt a problémát fogalmazta meg, hogy

"egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál".

Erről a magyar embereket is meg kell kérdezni – hangoztatta.

A miniszterelnök tájékoztatása szerint a nemzeti konzultáció keretein belül ez alkalommal több témában is kikérik majd az állampolgárok véleményét.

A kormány tudni szeretné, miként vélekednek a magyarok

"az iparággá vált börtönbizniszről", a feltételes szabadságra bocsátás szigorításáról, a Szeviép-üggyel összefüggésben felmerült bírói korrupció gyanújáról és a gyöngyöspatai romák kártérítése kapcsán felszínre került kérdésekről.

Orbán Viktor közlése szerint a konkrétumokról Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter tájékoztatja majd a nyilvánosságot a csütörtöki kormányinfón.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Konzultáljunk arról, hogy egy templom-egere-szegénységű minielnök alkalmas lehet-e egy ország vezetésére...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Miből, te degenerált bolsi gennygóc? Abból, hogy elmennek dolgozni!
Eladott Ország
@ómió: Te fidesz barma! Te is csak egy szarházi rohadt parazita vagy, mint a többi fideszbitrka! [email protected] a vezérokosod sem dolgozott egyetlen napot sem a civil szférában, csak a közpénzt tudja lopni a szarházi csúti naplopó! Az olaszliszkai áldozatoknak is csak a kártérítésből tudtak fizetni, mely csak töredékét képezi, amit a bíróság megállapított, mert a gyilkosoktól nem volt mit levonni, csak a nagybüdös óbégató pofájuk van, mint neked, te fidesz barma!
ómió
@Eladott Ország: Hozod - mert nincs más - az ocsmány kocsis-stílust, bolsik barma? Lopni az tudott, aki az "emúttnyócévben" államcsődig lopta az országot, bolsik barma! A gyilkosokat kéne munkába állítanod, hogy fizessenek, bolsik barma, nem az államot fejned!
ómió
@Eladott Ország: Öblösebbet hazudj, bolsijózsi!
Aki Én
@ómió a legbutább bolsi: Megújulhatnál már vén bolsi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok