Összesen 215-en jelezték biztosra, hogy részt vennének.

Szabó „Tuareg” Gábor megerősítette a Magyar Hangnak: nem lesz tüntetés vasárnap, Orbán Viktor évértékelője alatt. A Kossuth téri demonstrációkkal elhíresült Szabó azzal indokolta a döntést, hogy nem volt elég érdeklődő ahhoz, hogy egy valóban „mozgósító erejű” demonstrációt tartsanak. A Facebookon 215-en jelezték biztosra részvételüket, 450-en érdeklődtek, ez pedig kontraproduktív lett volna a főszervező szerint.

Érdeklődés hiányában elmarad az Orbán évértékelőjére szervezett tüntetés

„A Fidesz nyilván azt mondta volna, hogy lám, az ellenzék ennyit tud, noha a tüntetést civilként hirdették meg, automatikusan az ellenzéki pártok rendezvényeként tekintettek volna rá” – indokolt Tuareg.

Cikk- és címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

(magyarhang.org)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kertész Ákos szavai jutottak eszembe:
" A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire. Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást!"
https://www.nepszava.com/2011/08/velemeny/ker...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Bástya elftársat senki nem akarja megmerényelni?
ómió
@Clavigo: A lényeg, hogy ti "előfázissal" bukjatok a brüsszeli hátsókra!
Aki Én
@ómió a legbutább bolsi: Megint itt esz a fene, bolsi huszár? Miért nem a fidesz házipedofiljával foglalkozol?
kereső
@ómió: Na akkoor tanulmányozd mindkét törvényt- ami 2010-ig volt, és ami most van. Aztán majd megbeszéljük, az azonosságokat és a különbségeket.
Ja, Te beszéltél arról, hogy már 30 éve igy választunk, de ez egyszerűen nem igaz.
ómió
@kereső: Inkább rád férne egy kis tanulmányozás, meglátni, hogy mi igaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.